На 1 септември в Културен дом на нефтохимика си дават среща обичаната Тони Димитрова, родопският славей Севджан Рамадан, Кристиян Граничаров. Обединява ги желанието да помогнат на 7-годишния Георги Мицикулев от Бургас.
В програмата са включени още салса танци, народни танци в изпълнение на Професионален фолклорен ансамбъл "Странджа" и др. Целта на организаторите и семейството е с набраната сума от билети, малкият Георги да пътува до Университетската клиника в Хамбург, Германия. Там специалисти ще му направят пълни изследвания, а след поставяне на диагноза, момчето ще може да започне да се лекува адекватно, за да подобри състоянието си, съобщава "Флагман".

Георги Мицикулев се ражда здраво и будно дете. Фатално поставeна ваксина в деветия месец създава умствени и двигателни проблеми в цялостното му развитие. Докато връстниците на Георги тичат, плуват, пишат, смятат и играят, той е прикован на легло, а разходките си прави с инвалидна количка до Центъра за рехабилитация.  Всеки, който иска да помогне, може да си закупи билет на стойност 10 лв. Те се продават до Часовника на главната улица всеки ден след 16.00 часа, ще има и в деня на концерта.

Ако искате да помогнете на Георги, но няма как да дойдете на концерта, дарителските сметки са тук:
 

Дарителска сметка в лева:
SOCIATE GENERALE EXSPRESSBANK
IBAN:BG23 TTBB 9400 5526 7584 96 BIC TTBBBG22
Георги Георгиев Мицикулев

Дарителска сметка в евро:
SOCIATE GENERALE EXSPRESSBANK
IBAN:BG66 TTBB 9400 5526 7584 96 BIC TTBBBG22
Georgi Georgiev Mitsikulev