Гари Дърден - тъмнокожият красавец от сериала “От местопрестъплението”, влезе в звукозаписно студио в София и направи дует с Орлин Павлов. Освен че двамата играят главните герои в новия филм на Ники Илиев, те изпълняват парче към саундтрака към него.
За българина това не е ново - Орлин направи песен за предишния филм на Ники Илиев - “Живи легенди”, в който също влезе в една от главните роли. За Гари да пее, също не е нещо ново, защото се занимава с музика още от началото на 90-те години, пише "24 часа".

И когато в началото на деветия сезон на “От местопрестъплението” героят му умира, Гари казва, че това е моментът да се съсредоточи върху музикалната си кариера. Той пристигна в София на 1 август, за да се снима във филма “Нокаут/ Всичко, което тя написа”. След работата в Банско екипът се пренесе в столицата, а с ранен полет днес сутринта ще замине за Ню Йорк. Там Ники Илиев, съпругата му Саня, която играе главната женска роля, Орлин Павлов и Гари ще завършат снимачния процес. Ще работят основно по улиците на Манхатън, за да уловят след това зрителите духа на Ню Йорк.

Най-вероятно филмът ще бъде на голям екран през февруари догодина. В него участват още Башар Рахал, Александър Кадиев, Диана Любенова. Катето Евро е в ролята на майката на героите на Саня и Орлин. Нейните сцени бяха основно, докато екипът работеше в Банско.