Бог е най-големият художник и всеки опит за намеса в работата му, освен ако не се налага, води до плашещи резултати в платното. Такива модни грешки допускат много знаменитости, решени да легнат под ножа, само и само да се доближат повече към пропорциите на съвършенството. Само че съвършенството, знаем, не се крие във външния вид.

Последено горчив подобен опит натрупа футболиста Благой Георгиев, който съвсем неуместно за мъж, подложи на тунинг устните си.

Благо си наля хиалурон

Бившият защитник на „Казан“ си напомпа устните с хиалуронова киселина, в клиника в Москва, а за процедурата броил около 2000 лева. Новата придобивка върху лицето на футболиста му донесе подигравателни коментари, че явно е ползвал като модел за уголемяване устните на жена си Есмер. Близки до звездното семейство твърдят, че Есмер отново е напъдила от семейното жилище Благо, но не заради пластичните му волности, а заради немарливото отношение, което проявява към невръстния им наследник. Преди месец двамата станаха родители на момченце, но Георгиев, които има още две деца от предната си връзка, изобщо не се грижел за новия си наследник, а предпочитал да кръстосва улици и барове с авери. Експанзивната татарка не издържала и тя му показала вратата. Още миналата година се заговори, че Благой Георгиев си е инжектирал ботокс в челото, за да изглежда по-млад и благонадежден за мацките. Рaзĸpacявaщaтa пpoцeдypa направил в Typция. Блaгo изпaднaл в yжac, чe ocтapявa, и peшил дa изглади бpъчĸитe пo лицeтo cи.

Анита Мейзер гордо носи 750 кубика силикон

Станалата героиня на криминалните хроники Анита Мейзер, която преди години си навлече гнева на българите, след като представи страната ни на конкурса „Мисис Свят" на Соломоновите острови, с гордост вее по 750 кубика силикон във всяка гърда. Това е с 14 см повече от бюста на самата Памела Андерсън. Въпреки че е ходеща реклама на несполучливи пластични интервенции, Анита преди време демонстрира завидно самочувствие в социалната мрежа като написа, че е най-достойната „Мисис България", представила страната ни въобще някога някъде и твърди, че нямала намеса от естетичен хирург по тялото си и всичко било природна даденост. Тя тренирала всеки ден, за да е във форма. След това се заговори, че смята да промени и формата на лицето си и ще оперира скулите и брадичката си. Както и повдигне клепачите си, за да изглежда по-млада и свежа.

Емануела си поправила имплантите

Емануела направила първата пластична процедура на бюста си направила няколко години след като родила, както казва, "ей така, за самочувствие". Била на 25 г., а операцията била за намаляване, а не уголемяване на бюста. "Дотогава носех Е, а бях 51 кг, просто много ми тежаха", обяснява певицата. Но процедурата се оказала неуспешна - имало проблем с поставянето на имплантите.

Последвала втора, пак несполучлива. При третата 4-часовата операция били поставени импланти по правилния начин, така че да се приемат нормално от организма, но били премахнати и естествените гърди. Сама настояла, защото се страхувала да не би многото интервенции в тази област да допринесат за оформяне на бучки. Затова като превантивна мярка се подложила на операция като тази на Анджелина Джоли, но много преди нея, въпреки че хирургът й се опитал да я разубеди. Сега певицата няма млечни жлези, но не личи, защото има по 400 кубика силикон във всяка от гърдите си и носи чашка С или D. Когато преди години постъпва в клиника за смяна на имплантите и пластика на корема, й откриват хернията на пъпа и я отстраняват.

Обезобразиха фейса на Мис Пиги

Пластичен хирург пък обезобрази лицето на певицата Адриана, по-известна като "Мис Пиги". Изпълнителката даже се закани да съди въпросния лекар заради проблеми след множество интервенции на устните. "Устните ми стават все по-големи, вместо да намаляват. Това съсипа не само лицето, но и кариерата и живата ми, а хората непрекъснато ме одумват", изплака тя преди време "Чувствам се много зле, постоянно имам чувството, че хората ме обсъждат навсякъде. Кариерата ми пострада! Това ми пречи на целия живот!."За тези устни съм плащала по 300 евро. Инжекциите бяха по 50 евро. Гърдите ми струваха към 7000 евро, липосукцията към 2000 евро и 1000 евро за устните. Но не е са само парите. Стресът, хорските приказки. Отидох при т.нар. елитен хирург, не в някой гараж. Дори нямам сертификат за гърдите си - какво ми е сложил", ядоса се тогава певица.

Донатела Версаче като от филм на ужасите

Донатела Версаче заприлича на чудовище още преди години с желанието са да улови мига и да го задържи. Първото нещо, което се забелязва при дизайнерката е прекалено закръглената горна устна, като долната е поне на половина по-голяма от горната. Но в случая на Версаче, пропорциите са обърнати, което ни показва какво наричат хирурзите уста тип " норвежка пъстърва". Донатела си е правила няколко операции на носа, слагала си е колаген, правила си е фейслифтинги, ботокс, увеличаване на гърдите и прочее. В допълнение, кожата на блондинката изглежда восъчна, вероятно в резултат на множество лазерни процедури. Донатела започва с промените във външния си вид още от тийнейджърска възраст, боядисва косата си и използва голямо количество тъмна очна линия. Днес тя е почти неузнаваема, тъй като се е подложила на множество операции през 1990-те. Тя обаче никога не е казвала, че не е доволна от сегашния си външен вид.

Мелани Грифит се оперира заради белег от лъвица

Мелани Грифит, бившата жена на мачото Антонио Бандерас, не спира да "обновява" лицето си, само и само да изглежда по-млада и красива. Звездата от „Работещо момиче“ обида да попълва устните, да опъва на кожата и да си инжектира ботокс. Актрисата е популярна в Холивуд и с любимите си колагенови инжекции, чиито следи личат навсякъде по лицето й. Всъщност историята на интервенциите по лицето й започва заради белези след филм. През 1970 г. започват снимките на филма „Рев“ (Roar), като в актьорският състав се включва самият режисьор Ноел Маршал, Типи Хедрен, Мелани Грифит и двамата синове на Маршал. Компания им правят 150 диви животни, повечето от които са големи котки – лъвове, тигри, леопарди, пантери, ягуари. Филмът се снима в продължение на 11 години, през които почти всички от екипа претърпяват тежки травми, пластични операции, остават без пръсти. Наричат го „най-опасния филм, сниман някога в Холивуд“, макар когато излиза на голям екран през 1981 г., да претърпява пълен провал и регистрира едва 2 млн. долара приход. Мелани Грифит признава: „Истинско чудо е, че никой не загина по време на снимките“. Най-ужасното в него е, че всички показани кървави ситуации са абсолютно реални. Самата Мелани Грифит претърпява пластични операции, които да заличат 50-те белега по лицето й, нанесени й от една лъвица. „Тя не искаше да ме нарани, просто след като толкова време бях живяла с лъвове у дома, бях забравила да се пазя“, казва тя.

Рене стресна почитателите си

Когато феновете на Рене я виждат на червения килим на холивудска вечеринка преди две години, шокирани, те дори не успяват да я познаят. Промяната е толкова голяма, че за нея още на следващия ден писаха "CNN" и "New York Times". Веднага след това започнаха и спекулациите относно носа, скулите и устните й. Хората, които я харесват от преди трансформацията споделят, че предишният й външен вид е бил причината да е интересна, чаровна и специална. Нейни приятели обаче разказват, че е вманиачена в това да остане млада и изпитва трудности да се приеме такава, каквато е. „Всичко това идва след цяла плеяда от подмятания, съпътстващи досегашната й кариера, в които се коментира, че начинът, по който изглежда лицето й, прилича на изражението на човек, който смуче лимон", писа тогава "Лос Анджелис Таймс". Самата Зелуегър коментира, че лицето й изглежда различно, защото най-накрая се чувства спокойна и щастлива. В свое изявление до сп. "Пийпъл" тя казва: "Живея щастлив, много по-пълен живот и се вълнувам, че това си личи. Може би изглеждам различно, но кой не изглежда така, когато остарява? Но съм различна, щастлива съм."

Година по-късно, незнайно как, тя върна оригиналната си визия. Това бе забелязано още с появата й на Седмицата на модата в Париж. И фенове, и журналисти, дори и старите клюкари бяха единодушни - Рене е отново същата. Дори още по-свежа от преди.

Дарина попрекали с ботокса

Визията на Дapинa Πaвлoвa напоследък е смучаващо поиздута, смятат нейни близки. Тя е разкрасила лицето си, най-вероятно с ботокс, така че напомня на кръгла луна и покрай това е стегнала и бюста си ,твърдят злите езици. Bдoвицaтa нa Илия Πaвлoв oт гoдини ce oпитвa дa ce зaпaзи млaдa, за да грее на световните светски партита, на които е честа гостенка. Смята се, че има дeceтĸи интepвeнции пo лицeтo cи, катоси е пpaвилa мнoгoĸpaтнo лифтинг, yгoлeмявaнe нa ycтнитe, ĸopeĸции нa нoca, cĸyлитe и бpaдичĸaтa.

Източник: Монитор