Една от най-видните диетоложки на България - д-р Емилова, пак има причина за гордост, тъй като красива дъщеря на Глория успя да отслабне с нейна диета. Симона Загорова го направи и в момента е с цели 6 кг. по-малко, пише Doctorbg.net.
На ден е необходимо да се яде поне по 1 кг. плодове. Няма значение какви са те, но е препоръчително да не бъдат прекалено тежки като бананите примерно. Ябълка, портокал, грейпфрут, грозде, диня и още много други могат да се консумират без проблем.

Към този прием се добавят 4 билкови чая дневно. Сиреч на всеки 4 часа се пие чай и се ядат някакви плодове, може и плодови фрешове.

Няма строги правила за разпределението на плодовия килограм през деня, но е хубаво да бъде равномерно, за да не ви става тежко.

Плодолечението ще пречисти цялостно организма, освен че ще доведе до сваляне на тегло. То е полезно за здравето, тъй като усилва имунитета. Няма по-добро лекарство за човешкото тяло от природата.

Симона Загорова вече е напълно изящна. През годините тя имаше доста проблеми с теглото. Ту напълняваше, а след това ту отслабваше. Този път обаче е категорична, че ще провежда 20-дневното плодолечение няколко пъти в годината.

„Свалих 6 кг. само за 20 дни. Мъчно ми беше само в първата седмица, но после свикнах и много се радвам, че успях докрая.“ – споделя Мони.

Девойката се е отказала от всички други храни през тези 3 седмици. Д-р Емилова забранява за консумация всичко извън плодовете и билковите чайове. Просто бихте могли малко мед да добавите на чая, за да не бъде съвсем горчив.

Опитайте диетата с плодолечението и ще видите, че енергията ще се върне у вас, а килограмите ви ще почнат да падат рязко.