Ужасяващата история на момиче, което е било изнасилено, убито и разчленено на десетия си рожден ден бе описана от metro.co.uк. Това се е случило в дома й в американския щат Ню Мексико.
Според полицията, детето, идентифицирано като Виктория Мартенс, е било първо инжектирано с метаамфетамини, след това насилено сексуално, удушено, пронизано многократно с нож, а най-накрая и разчленено.

Полицаи са получили сигнал за шум в апартамента на фамилията на бул. "Ъруинг" в Албакърки. Един от пристигналите на мястото полицаи открил тялото на момичето в банята - увито в одеало, което е било подпалено.

"Това е ужасна трагедия за цялата ни общност," казва шериф Гордън Идън.

Майката на детето - 31-годишната Мишел Мартенс, нейният набор и приятел Фабиан Гонзалес, както и братовчедка им Джесика Кели - на същата възраст - са обвинени в насилие над дете, довело до неговата смърт, а също така и в отвличане и подправяне на доказателства.
Гонзалес и Кели са също така обвинени и в сексуално насилие над малолетен.

Мартенс по-късно признала и казала, че Гонзалес е дрогирал детето "за да го успокои", така че да прави секс с нея. Тя казала, че Кели е държала ръката си на устата на детето и я наръгала с нож в стомаха, след като Гонзалес е удушил.

След това Гонзалес и Кели разчленили малката Виктория.

Превод: БЛИЦ