Безработна тази есен ще е изпълнителката Александра Раева. Бившата беквокалистка на Слави ще си търси късмета другаде, след като беше натирена от Маги Халваджиян от редиците на екипа му. Алекс години наред вървеше в комплект с Мария Игнатова и двете водеха музикалния формат "Х фактор". Хубавиците често бяха определяни от зрителите като най-успешните водещи в родния ефир, пише България днес.
Партньорството на Алекс и Мария остава в историята, след като стана ясно, че тази година "Х фактор" няма да има. Продуцентът на така успешния музикален формат Маги Халваджиян готви ново шоу - "Пееш или лъжеш". В него хора с артистични умения и харизма, които пеят фалшиво или пък имат истински талант, ще си партнират с известни музикални изпълнители.
 
На мястото на Раева до Игнатова ще застане не кой да е, а нашумелият ударно в последните две години Ненчо Балабанов. Балабанов влезе под кожата на  Маги Халваджиян при участието си в "Като две капки вода" и продуцентът го взима във всеки свой проект. 
 
Феновете на "Х фактор" са бесни, че любимото им шоу ще бъде заменено от нов чужд формат. Голяма част от форумците са недоволни и от избора на Ненчо за водещ и заявиха, че няма да гледат предаването. Зложелатели на Халваджиян прогнозират, че този формат няма да се окаже успешен за продуцента. Маги преживя истински провал с първия и последен сезон на музикалното шоу за деца таланти "Големите надежди".