Дидо от Д2 се раздели с ергенския живот и се ожени. Вокалът на популярната банда сключи брак с приятелката си Юлия Кулиш, с която са заедно близо две години. Сватбата беше във вторник в Созопол и се състоя в тесен приятелски кръг. На празненството, разбира се, бяха колегите на Дидо от Д2. Партито бе на открито край морето.
На подписването младоженецът бе облечен с бежов панталон, бяла риза и черни обувки, които за купона той замени с кецове. Юлия избра за сватбения си ден дълга съвсем изчистена бяла рокля и сандали на платформи.

Двамата се запознават в края на 2014 г. Юлия Кулиш е украинка, дъщеря на бившия треньор на вратарите в “Левски” Игор Кулиш. Когато среща Дидо, тя е в процес на развод с футболиста Александър Князев. Дидо пък има приятелка, но отношенията им не вървят.

И съвсем спонтанно между бъдещите съпрузи пламва любов. Новата семейна двойка ще остави сватбеното пътешествие за по-нататък, защото певецът има предстоящи концерти с Д2. В неделя групата ще участва в концерта на “Легендите” в Бургас. На 9 септември има самостоятелно шоу по време на “Аполония” в Созопол.