Лятната отпуска за екипа на „Откраднат живот“ приключи и в понеделник снимките на най-гледания български сериал започват. Първият снимачен ден на лекарския екип от МБАЛ „Св. Кирил“ няма да бъде лек и ще се наложи да се справи с тежко пострадали в катастрофа.

Актьорите са в пълна готовност за своето завръщане с втори сезон, който зрителите ще видят от септември.

„За да започна, имам нужда единствено да облека лекарската престилка и камерата да бъде насочена към мен“, споделя Алек Алексиев, който е готов отново ще влезе в образа на хирурга д-р Василев.

Заснемането на 1 сезон на сериала е отнело около 1100 часа. В него са участвали над 500 статисти и повече от 100 актьори с епизодични роли и се очаква вторият сезон да надскочи досегашните параметри.

Тази есен „Откраднат живот“ ще даде възможност на феновете да станат част от сериала и да споделят емоцията на един снимачен ден.

Желаещите не само ще се срещнат с любимите си звезди, но и ще застанат пред камерата, изживявайки усещането да бъдат на снимачната площадка.

Повече информация за кастинг конкурса, който стартира този понеделник, желаещите могат да открият в официалната Facebook страница на сериала.

След 42 часа ефирно време, историята за героите от „Откраднат живот“ тепърва предстои да се развие, а обратите, които ще видим съвсем скоро, ще са наистина драматични - стана ясно в ефира на „Здравей, България”.