Продуцентите на ВИП Брадър жестоко са се изгаврили със залязващата фолк звезда Глория, твърди "Хот Арена". Миналата седмица певицата получила обаждане от екипа на Нико Тупарев с покана за провеждане на делови разговор. Като темата е била евентуалното й влизане в Къщата. Глория е подскочила до небето от кеф, че от шоуто са се сетили за нея. Веднага се е навила да отиде на срещата.
Примата си е правила сметката, че ВИП Брадър може да бъде ренесанс за кариерата й. Усмивката и обаче тотално угаснала след като научила на колко я оценяват. На Глория е била предложена оферта от едва 25 000 лв., разкриват запознати, цитирани от "Хот Арена". 

С право хонорара се видял обиден на чалгарката и тя станала и си тръгнала. Затова пък още на следващия ден Глория сама си пуснала слуха, че от шоуто е получила оферта от 200 бона, но нямало сума на света която да я навие да участва в такова предаване. 

„Личният ми живот няма цена и през годините нееднократно съм доказвала, че не харесвам цирковете. Винаги съм избягвала да говоря за личния си живот, как ме виждате сега да си лягам пред камерите и да ставам пред тях, а в изповедалнята да бъда притискана с въпроси. Нямам нужда от такава слава“, разказвала бясната Глория, за да замаже конфузната ситуация. 

Един от страховете на бабата на попфолка е, че от ефира на шоуто на бял свят ще излезе истината за връзката й със Сретан Йосич. 

Мълвата гласи, че пайнерската дива е била интимна с един от най-големите европейскимафиотски босове – Сретан Йосич. Връзката й с гангстера от западната ни съседка е била в рамките на няколко месеца и минала при пълна дискретност. Според запознати Глория си тръгнала от него с куфарче, пълно с пари и бижута.

Друго притеснение на Гло е най-болната й тема – килограмите. Преди години тя си извади ребро, за да изглежда фигурата й по-изваяна. Това е тема табу и Глория никога не говори по темата.