„Еврофутбол“ осигурява на своите участници допълнителни печалби и награди за 45 000 лева с най-новата си кампания, която ще протече под добре познатото мото „Еврофутбол“ дава повече!“. Инициативата стартира днес, 26.08.2016 г. и ще продължи до 30-и септември – точно пет седмици.
Всички играчи, пуснали талон за минимум 5 лева на СПОРТМАКС или Гонки, или за поне 10 лева на спортни залози, имат шанса да получат някоя от следните приятни изненади, осигурени от букмейкърската къща:

-                     всеки понеделник ще се определят допълнителни печалби от 2х1000 лева, 2х500 лева и една награда - телевизор. Участват всички квитанции, регистрирани в сайта на компанията www.eurofootball.bg в дните петък, събота и неделя на предходната седмица;
-                     всеки петък ще се определят имената на печелившите, които ще си тръгнат със същите суми: 2х1000 лева и 2х500 лева, както и една допълнителна награда – лаптоп. Включват се всички талони, регистрирани на уеб страницата www.eurofootball.bg в дните от понеделник до четвъртък на текущата седмица.

В последния ден на кампанията - на 30.09.2016 г., пък ще стане ясно името на най-големия късметлия, който ще получи допълнителна печалба от 5 000 лева! Участват всички фишове, регистрирани тук от старта на инициативата до началото на тегленето.
 
РЕГИСТРАЦИЯ: За да се включи в определянето на наградите, играчът трябва да регистрира първите 30 цифри от баркода на талона си или 30-цифровия баркод на форма изплащане на www.eurofootball.bg.
 
Имате право да регистрирате неограничен брой квитанции, а всяка от тях ви дава още един шанс да се борите за своя късмет! Имената на щастливците ще се публикуват в официалния сайт на „Еврофутбол“.
 
Повече информация за кампанията с мото „Еврофутбол“ дава повече“ може да намерите тук.
 

„Еврофутбол“ пожелава успех на всички свои участници!