Уникална рецепта с чесън от Древен Китай лекува главоболие,подобрява зрениетои премахва тумори. Рецептата е открита през 1971 година от експедиция на ЮНЕСКО в тибетски манастир. Написана е на глинена плочка и досега е преведена на много световни езици.
Този еликсир освобождава организма от токсините, подобрява еластичността на кръвоносните съдове и предпазва от инфаркт. Лекарството с чесън се приготвя и приема на интервал от 5 години. Трябва да сте дисциплиниран и да пиете от еликсира по точна схема.

Необходими продукти:

350 грама чесън,
300 грама 96% спирт

Начин на приготвяне:

Чесънът се нарязва на ситно, след което се счуква в дървено хаванче. Добавя се 300 мл 96% спирт. Сместа се слага в буркан, който се затваря плътно. Оставя се да престои 10 дни.
След 10-те дни течността се прецежда през плат и се оставя да престои още 3 дни. След това можете да започнете да го приемате по следната таблица:

Еликсирът се пие на капки, които се разтварят в 50 мл мляко със стайна температура. Пие се всеки ден за закуска, обяд и вечеря.
На 11-ия ден и след това започвате да приемате по 25 капки на всяко хранене и пиете докато свърши течността пише lekuva.net.