Моделът Гери Дончева е поредната ВИП персона, която е в трескава подготовка за участието си в хитовото риалити "Фермата", пише HotArena. Красавицата има лайфстайл, който е коренната противоположност на селския живот, но е решена да постави себе си на това изпитание. Така става петата от шестимата популярни участници във"Фермата", чийто старт е на 11 септември.
Преди няколко месеца около Гери Дончева се разшумя заради участието й в друг телевизионен формат, в който тя свари две кокошки и след това ги изхвърли в кофата, а на гостите си поднесе само бульона от тях. За тази си постъпка тя бе едва ли не линчувана.

Сега обаче красавицата ще загърби засуканите ястия като бульона консуме и ще трябва да запретне ръкави, за да демонстрира, че я бива не само в готвенето, а и в селската физичека работа.

Във "Фермата" вероятно отново ще се срещне с любимите си кокошки, но те ще са живи, тя ще трябва да им чисти и да им събира яйцата, който после да пържи, да за има какво да ядат. Гери Дончева обаче си е наумила да демонстрира, че и тези не толкова чисти занимания погат да бъдат извършени с финес и елегантност, а не с груба сила.

Освен неподозирани умения, красвицата ще демонстрира и стила, на който не изневерява. Преди да прекрачи прага на изоставената ферма, Гери е посетила любимия си бутик и се е обзавела с маркови, надяваме се и удобни, дрешки, с които да се фука пред камерите, докато цепи дърва, например, пише столичен вестник.