Британката Мери Калвърт спала с повече от 3000 мъже. Тя, както и нейният съпруг Бари, възприемат секса като нещо отделно от любовта. Поради своите страсти към секса и смяна на партньорите, двойката преди 17 години отворила суингърски клуб, който и до днес упсешно работи.

Мери и съпругът й Бари, отворили суингърски клуб през 1997 г. в Шефилд защото "вече не искали да правят нещо, което не харесват". Въпреки че и двамата страстно са влюбени в секса и суинга се появил като необходимост от само себе си, пише zajenata.bg.

 
Двойката се оженила, когато Мери била само на 19 години, а до 28 години Бари бил единственият мъж, с когото е спала. Но тогава съпругът пишел статии в списание за суингъри и предложил да опитат да намерят някоя двойка.

Въпреки че идеята в началото не ѝ харесала, помислила си, че си заслужава да опитат.
 
Първата промяна на партньора прекарала "забавно и щастливо", казва Мери.От тогава, всеки свободен момент използва за суинг.
 
- Неочаквано, се превърна във вълнуващо. Докато бях още на работа, тръпки плъзгаха по тялото ми, когато се спомнях, какво ме очаква довечера, казва 63-годишната Калвърт.
 
В една вечер имала дори 14 партньори, а започнала да брои с колко мъже е спала досега.
 
- Честно казано, не знам. Смятам, че съм спала с 100 мъже годишно вече три десетилетия, допълва Мери.
 
- Спах с 14 мъже на суингърско забавление в Манчестър. Спомням си, по време на пътуването, бях неконтролируемо развълнувана. На следващия ден ме болеше, но по този хубав начин, като след тренировка във фитнеса, казва Мария и обяснява, че винаги се чувства сигурна, защото съпругът й винаги е в стаята с нея или в съседната стая.
 
През последната година имала само три партньори и то заради травма на коляното.