Изплуваха част от самопризнанията на 60-годишната детска учителка Веселина Гинева от Бургас, която преди година и половина е умъртвила съпруга си, след което до ден-днешен продължавала да получава пенсията му. Както вече съобщихме - тя е детска учителка по професия. Година и половина се жалвала на съседи и приятели, че съпругът й я изоставил и изчезнал някъде безследно, пише "Флагман".
Човекът бил тежко болен и безпомощен, нуждаел се от грижите й, но се оказало, че тя системно не му давала храна, дори вода. След като починал в адска агония, тя го натоварила в пластмасов контейнер за боклук с колелца. Такива контейнери Община Бургас постави в някои жилищни комплекси експериментално с екологична цел. Така убийцата пренесла тялото до входа на Морската градина, близо до Колежа по туризъм. Мястото е оживено поради непрекъснатото преминаване на студентите от Колежа. Така на 26 февруари 2015 г. преди обед група студенти се натъкнаха на разложения труп. 

В хода на разследването се оказало, че жената на няколко пъти, след като извършила пъкленото си дело, докарвайки и оставяйки количката на това място, идвала, за да провери дали всичко е наред. Един ден тя видяла, че клошар отваря контейнера, вижда находката, но очевидно му допада количката и решава да я вземе за собствени цели. Той е обръща и изхвърля тленните останки, след което си тръгва с нея, за да я ползва при събирането на отпадъци.

Семейството има голяма дъщеря, но няма данни дали тя през това време се е интересувала от съдбата на баща си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!