Как се приготвя мусакa без картофи (ВИДЕО)
Разнообразете традиционното ястие с нови продукти
Необходими продукти:
1 кг. тиквички
500 гр. кайма
1 глава лук
2 домата
½ връзка магданоз
2 с. л. брашно
½ ч. л. черен пипер
½ ч. ч. олио
Нарежете обелените тиквички, магданоза и лука.
Вземете 2 средно големи домата и ги настържете.
Загрейте малко олио в тиган и задушете тиквичките.
След около 5 минути на огъня ги поръсете с брашно и сол.
Когато се задушат, ги оставете в тавата за печене и преминете към подготовката на каймата.
Във видеото от канала „Да сготвим с Милена“ вижте как точно да го направите.
Добавете и нея в тавата и печете за 25-30 минути на 200 градуса.
Последвайте ни
0 Коментара: