Кървав сблъсък паникьоса снощи жителите на разложкия квартал "Изток", сблъскаха се групировките на известния в града К. Коцаков - Динко Катевия и хората на Ат. Георгиев - Гаргата. Инцидентът стана пред известното кафене на Динко - Дизела, разказаха свидетели на екшъна, цитирани от struma.com.
Докато хората на Гаргата били в кафенето, Динко Катевия изпратил 4 автомобила със свои хора, които след кратка разпра влезли в ръкопашен бой.

Размятали се палки, а част от хората били и с боксове. Хвърляли и шишета. В битката някой изкрещял, че ще викне полиция и побойниците се разбягали. 

Срещата между двете групи е част от отдавна тлеещата война между наркогрупировките в града. Ат. Георгиев - Гаргата е зад решетките, доскоро той бе тарторът в града и сега противниците му правят всичко възможно да завземат освободената пазарна мрежа, предупреждавайки хората на Гаргата да освободят пазара.

Самочувствието им порасна и след ареста на другия човек на Гаргата в района Иван Слънцето, който бе задържан с бандата си в Слънчев бряг. Припомняме, че и миналата година двете групировки се млатеха зверски посред бял ден. Ежбите им бяха почти ежедневни, което костваше главата на местния полицейски шеф, заради това, че полицията не успяваше да ги укроти.

Дали след снощния екшън местната полиция ще призове участниците в скандалния сблъсък, ще съобщим по-късно. Свидетелите твърдят обаче, че полиция, докато са се били снощи в 22.30 часа, не е дошла.