Откакто не е в парламента, Татяна Дончева се занемари и започна да се носи като обикновена лелка. Днес устата лидерка на "Движение 21" съвсем е загубила своята елегантност - напълняла е драстично, а дрехите, с които се облича, са повече от семпли, пише "Уикенд".
В понеделник колоритната адвокатка попадна в обективите на папараци, докато от небето се лееше проливен дъжд. Дончева джапаше през огромните локви на ул. "Кракра", заедно с програмната шефка на БНТ Севда Шишманова. Двете се бяха упътили към ресторанта на Клуба на архитектите, намиращ се недалеч от сградата на националната телевизия. 

За да не й се намокри дългата рокля, Татяна бе запретнала с ръце долната част на тоалета си. Фустата бе вдигнала толкова високо нагоре към венерения си хълм, че на моменти се виждаха дори кюлотите й.
 

"Леле, тази какви огромни баджаци е отпрала. Така се е наляла, че бедрата й са се набръчкали от целулит", коментираха помежду си минувачи нелицеприятната гледка.
 

Когато накрая се добраха до заведението, двете дами си поръчаха обилно хапване и пийване. В клуба те прекараха около час, а през това време дъждът спря и небето се проясни.