Кралска ваканция си подари за медения месец Ралица Манолова. Дъщерята на Мая Манолова отдъхва в един от най-скъпите курорти в света, в екзотичен Сингапур, пише "Телеграф".
Ралица и съпругът й Мартин се венчаха наскоро и отпразнуваха брака си в един от най-лъскавите хотели в Сингапур-„Марина Бей Сандс”. Двойката дори се наслади на световноизвестния инфинити басейн на 57-я етаж на хотела, който струва фантастичните 5,7 милиарда долара.

Това е най-големия басейн в света и е отворен само за гостите на комплекса. Цената на една нощувка, тук започва от 320 долара на стая. Без да са включени услугите към нея.
 

Ралица е видимо вталена след сватбата и сияе от щастие с половинката си. До последно се носеха слухове, че младата булка ще направи скоро майка си баба и е бременна.

Двойката си каза „Да” с пищно парти с фойерверки в родния на Мая Кюстендил. На събитието присъстваха само най-близките, с изключение на втория съпруг на Манолова — бившия министър Ангел Найденов, който е в трудни отношения с експоловинката на омбудсмана - Милен Манолов.

За да не разваля сватбата с кавги, експолитикът си останал у дома, а таткото изпратил сам до олтара красивата Ралица.

Двамата с Мартин си казаха „Да” на 16 юли, след като от години са заедно. Слуховете гласяха, че Ралица е бременна, тъй като на сватбата се показа видимо наедряла и с червен конец против уроки.
 

На снимките от Сингапур обаче, младоженката се снима вталена, макар и само до кръста или скрита зад мъжа си. Вероятно, за да запази в тайна, истината за състоянието си.