7-годишното дете, което пострада в катастрофата при с. Дагоново, е в много тежко състояние. Това казаха от пресцентъра на УМБАЛСМ „Пирогов”, цитирано от Фокус. Детето е прието за лечение с политравма. То има мозъчен кръвоизлив с оток, контузия на белия дроб и счупване на двете бедра и едната подбедрица. В момента е настанено в реанимация, в безсъзнание и на командно дишане.
Както БЛИЦ съобщи двама мъже, жена и момченце на 7 години пострадaха при катастрофата край село Дагоново, област Благоевград. Инцидентът стана около 20.00 часа на 24 август, на пътя между селата Юруково и Дагоново, община Белица.

Лек автомобил „Опел Корса”, управляван от 34-годишен неправоспособен водач от село Юруково, навлизайки в лентата за насрещно движение, се удря челно в лек автомобил „Мазда”, управляван от 42-годишен мъж от същото село.

Пострадали при инцидента са двамата водачи на автомобилите, 36-годишна жена и 7-годишно момче - и двамата пътуващи в лекия автомобил „Мазда”.

Пострадалите са транспортирани в МБАЛ - Разлог за уточняване на състоянието и оказване на медицинска помощ, а малкото дете бе транспортирано до УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов".