Ася Капчикова се издъни жестоко, пияна до козирката. Плеймейтката бе изгонена като мръсно коте от охранителите на столичния клуб „Бедрум“, след като в пияно състояние започнала да троши чаши в заведението и да скача на бой на случайни посетители, предаде столичен ежедневник. Грозната сцена се разигра в края на миналата седмица и оттук насетне бившата на Криско има забрана да стъпва в тузарския клуб, макар кариерата й на танцьорка да започна именно от него.
Миналата петък вечер Ася излязла в компанията на близки приятелки в столицата и след обиколката на няколко клуба женската тайфа хвърлила котва в „Бедрум“, където Капчикова се ползва с ВИП статут. Близо година апетитната красавица бе танцьорка в заведението, заради което влизаше без вход в него, а барманите щедро й пълнеха чашата безплатно. Оттук насетне обаче Ася трябва да забрави за авантата в луксозното заведение, след като в разгара на нощта тя заформи чутовен панаир. 

Обърнала сериозно количество алкохол и шмръкнала няколко линии кокаин, Капчикова показала лошата страна на пиянството си, започвайки да се заяжда със случайни посетители в клуба. Първоначално тя замеряла напосоки хора с кубчета лед, но черешката на тортата била поставена, когато започнала да троши чаши, шишета и пепелници, а стъклата хвърчели във всички посоки. Тогава охранителите се намесили адекватно и въпреки пилешката съпротива на плеймейтката я хванали за ръцете здраво и я изхвърлили пред заведението. Управителите на клуба са издали нареждане на бодигардовете бившата на Криско да не бъде допускана в дискотеката до второ нареждане.

За близките до Ася поведението й не е изненада. Въпреки ширещите се слухове, че красавицата от Девин употребява наркотици, причината за буйното й поведение се крие именно в алкохола. Според нейни познати Капчикова дори има сериозна зависимост от спиртните напитки, която трябва да овладее час по-скоро. Заради това и Криско й бил шута.