Тийн сензацията Гери-Никол, която вече е пълнолетна, продължава до стои до полата на майка си и дори заедно се забавляват в нощни заведения. Неотдавна са били забелязани в една от най-оборотните дискотеки на Слънчака.
В ранните часове на метри от входа на клуба, певицата помагала на по-възрастната в семейството, която връщала приетите по-рано течности пред погледите на смаяните клиенти.


 
Гери-Никол купонясва заедно с майка си
Посетителите се питали кой кого пази. Майката – своята популярна щерка или обратното. Провъзгласилата се за кралица на българската музика

Гери-Никол наскоро отново насочи вниманието към себе си. Този път изпълнителката се нахвърли на своята съгражданка Дара. „Тя се опитва да ме имитира. Няма лошо – нека се пробва”, насърчи я наскоро певицата с две имена и дори посъветва Дара да отиде в „Пайнер“, където щяла да се чувства в свои води.

Според техни общи познати, двете момичета се познават от деца и били съученички във варненското музикално училище.

Изпълнителката на „Момиче като мен“ насърчила новоизгряващата R&B-дива да се запише за кастинг в „Х-фактор“. След като станаха популярни, приятелството между тях излетя през комина.

Изпълнителките не могат да се гледат

Изненадващо причината била в Дара, чието самочувствие скочило до небето, а покритие – никакво. Последната неотдавна бе забелязана да се кълчи в една от култовите чалготеки в Студентски град.
 
Още много прелюбопитни четива може да прочетете само в новия брой на вестник "ШОУ", който вече е на пазара.