Светската репортерка на "Телеграф" Елизабет Методиева, която преди 5 месеца стана Лейди България 2016, ще представи страната ни на световен конкурс в Индия. Методиева ще се бори за титлата Miss Top of the World, където ще има конкуренция от още 30 хубавици, представителки на различни държави.
Конкурсът е от 13 до 18 ноември в столицата Ню Делхи, информира днес "Телеграф".

"Трябваше да се проведе в Анталия, но след опита за преврат в Турция, преместиха събитието в Индия/ Аз лично съм много щастлива, защото ще видя различна култура и различен начин на живот", разказва Елизабет. Тя допълва: "Когато притежателката на правата за конкурса у нас Меги Савова ми се обади и ми съобщи, че именно аз съм избрана, първите две минути не можех и дума да кажа, след това бърз осъзнах каква възможност ми се дава и веднага взех решение да отлетя за Индия, където ще се опитам да представя страната ни в най-добрата светлина".
 

За Индия репортерката ще отлети с топгримьорката Аделина Цанева. "Ще направя всичко необходимо, за да покажа перфектна визия, обноски и обща култура, които знам, че най-много се ценят в световните конкурси. Все още обмислям какво ще представя във вечерта на талантите, но съм решила, че ще изляза с народна носия за кръга, в който ще представим културата на страните си", разкрива още Методиева. Тя допълни: "Малко преди мен на конкурса за омъжени дами в Индия ще се представи Мисис България Стойка Николова. Стискам й палци и се надявам двете да пожънем успехи и да прославим с добро България."