След драматичната раздяла с плеймейтката Ася Капчикова Криско се върна при старо гадже. Рапърът отново е дал шанс на моделката Велина Узунова. Двамата са забелязани да се забавляват заедно в клуб на морето. Криско се появил в заведението, за да получи наградата си "Ерген на годината" в категория "Шоубизнес". На същото място се озовала и фаталната Велина, пише в. България днес.
Според свидетели двамата не демонстрирали интимност публично, но определено не криели близките си отношения. Те си тръгнали заедно от заведението. Велина ще има главна роля и в новия клип на Криско, с което потвърди слуховете, че старата любов ръжда не хваща. 
 

Тръпката между двамата се появи още през 2013 година. Велина, която е най-добрата приятелка на фолкпевицата Райна, омагьосала Криско с дългите си крака. По това време кариерата на музиканта върви успешно и той няма никакво намерение за сериозна връзка. Срещат се от време на време, но бързо се разделят. Година по-късно на хоризонта се появява плеймейтката Ася. Това е и първата жена, която Криско е представял за своя приятелка. Накрая скандалният певец се оказа с разбито сърце.

"Най-добрите учители в живота са гладният стомах, празният джоб и разбитото сърце!", сам призна за мъката си рапърът. Затоплянето на отношенията с бившата става дни след като самата Ася обяви, че има нов мъж до себе.

"Криско още страда, но не иска да му личи. Велина е добро момиче, дано този път им се получи", издават приятели на звездата.