Епична битка за президент предстои на 6 ноември. Кои ще са съперниците все още не е ясно. Сред основните играчи единствено левите излъчиха своя кандидат в лицето на ген. Румен Радев. ГЕРБ обаче не издава кой ще бъде техният човек за мястото на Росен Плевнелиев. Ако това не бъде Бойко Борисов, следващият възможен и успешен вариант е Кристалина Георгиева.
Въпреки че еврокомисарят отрече да е номинацията на партията си, звездите издават, че именно тя може да спечели изборите. С много добри аспекти разполага и шоуменът Слави Трифонов, ако реши да участва във вота. Това разкри топастроложката Мария Асенова, която тълкува хороскопите на двамата, цитирана от приложението на в. "Труд" - "Зодиак".

Чрез астралните им карти феноменът изчислява шансовете за влизане на „Дондуков“ 2. И двамата са силни и могат да спечелят вота, сочат знаците горе, твърди тя.

Ако Кристалина е родена с неповторим късмет, то Слави е несравним стратег, разкриват хороскопите им. В много аспекти те се припокриват с този на премиера Бойко Борисов, който вещае безапелационна победа за него, ако поведе партията си на тези избори. В лицето на Кристалина ГЕРБ има още един потенциален победител, за когото звездите са още по-благосклонни.

 
Родената с уникален късмет

От първи до седми дом в картата на Кристалина Георгиева изненадващо няма нито една планета. При нея те са струпани в девети и десети дом. Девети дом е домът, свързан с работа и кариера в чужбина, а десети е този на кариерата.

„За Кристалина това означава силна кариера в чужбина, откъдето всъщност е тръгнала“, казва Мария Асенова за евентуално възможния кандидат на ГЕРБ.

Според нея Кристалина има много мощни знаци. Сред тях са Слънце, Плутон, Юпитер, Венера и Меркурий.

„При Кристалина прави впечатление, че действията изпреварват мисълта й. Първо действа, после мисли и когато допусне грешка, я осъзнава“, казва Асенова.

По думите й планетарните знаци в нейния хороскоп са така подредени, че тя е с уникален късмет и роден лидер. Слабото й място са начинът на говорене и действията, които изпреварват мисълта“, разчита хороскопа й астроложката.

Оказва се, че Кристалина е много мощна, като планетите й са наредени дори по-добре от тези на Бойко Борисов.

„Тя е човек, който може да създава контакти с лекота. Нейното желание е да бъде популярна. Мислещите планети Меркурий, Уран и Нептун са в много деликатна позиция за нея. Действията й изпреварват мисълта й. Дава й голяма сила на мисълта, ако аспектът е в тригон“, разкрива Асенова.

Според астралната карта Кристалина не е безразлична към материалните постъпления. Ако реши да се кандидатира, нейните финансови постъпления ще са значително по-малко от тези в чужбина, защото Венера й се намира в материалния знак Рак. Както известността, така и материалните неща за нея са важни.

„Кристалина има уникални късмети, свързани с аспекти и знаци. Юпитер в тригон със Сатурн. Постоянен късмет и стабилен. Юпитер е знакът на закона и късмета. Сатурн е знакът на делата и стабилността. Този аспект е в тригон. Юпитер е в секстил със Слънце,  което означава късмет и издигане в живота. Юпитер в секстил в Плутон е силов късмет, силово издигане от властимащите хора. Силно обществено положение. Печели любовта на хората. Има Плутон в съвпад със Слънце, което означава голяма издигане, но да внимава от неправилно говорене да не настъпи разочарование. Тези силни аспекти говорят, че тя е родена за лидер“, уточнява Асенова.

Работа и кариера

В девети дом, дом на работата с чужденци, Кристалина има Венера, заради която печели любовта на хората. Печели и пари. Там е и Уран, планетата на очакваните и изненадващите неща. Има и Меркурий, който носи мъдрост. Меркурий и Уран показват, че оригиналността в мисленето й липсва.

В десети дом на кариерата еврокомисарят е събрала много силни планети, сред които Слънце и Плутон. Когато е в добра конфигурация, последният е много силен.

Изводи

При Кристалина има силово издигане благодарение на властимащите, защото се вслушва в тях. Трябва да се раздели със заучените фрази. Може да спечели изборите. Мощна, силна, нуждае се от блясък, в душата й е да бъде забелязана, да бъде коментирана, да бъде на върха и го постига.

Стратегът в Слънчева година

Тази година Слави Трифонов е в Марсова година, година на битките. Но след рождения ден влиза в Слънчевата, която ще му даде тласък. Това ще му даде ново начало, разкрива според астралната му карта астроложката Мария Асенова.

„Бойко Борисов влиза също в Слънчева година и също ще блести в кариерата си. Картите и на двамата са силни, имат силни и еднакви аспекти“, допълва тя.

По думите й при Слави Венера е поставена така, че създава предпоставка да печели с лекота любовта на хората. Тя носи и материална блага, изкарани със собствен труд. Това показва, че той може да изкарва парите си сам, а не да се възползва от тези на другите.

Ако се кандидатира, ще бъде качествен президент, защото е широко скроен и дълбоко мислещ. Той е стратег и навлиза в дълбочина“, тълкува още Асенова.

„Ще има и неочаквани събития в кариерата му за добро. Слънцето, Венера и Меркурий, събрани заедно, те му носят изключително голям късмет“, казва тя.

„На пръв поглед Слави изглежда избухлив, защото Плутон му е в съвпад с Уран в Дева. Този знак е дребнав, но и много трудолюбив. Той изпипва нещата до последния детайл“, издава още хороскопът му.

Слави би се кандидатирал за изборите, за да докаже себе си и за престиж, а не да се възползва материално. „Проницателен и амбициозен е. С дълбока мисъл, а това е важно за един президент – да мисли, а не да е инертен“, разкрива Асенова.

По думите й лошото при него е, че досега не е дал ясна индикация дали ще се кандидатира или не, а хората очакват той да реши.

Кариера и работа

В десети дом на кариерата Слави Трифонов има Слънце, Меркурий, Венера, които вещае ново начало. Венера на трон, защото е в неговия знак Везни.  Всичко това означава, че ще блести в кариерата си. Меркурий му носи мъдрост.

Когато говори, той е убедителен, защото има Плутон в секстил с Меркурий. Силов късмет и мъдрост още се срещат тук. Има оригинална мисъл, но винаги добронамерен. Той е честен. Огромната му харизма дава възможност да получи безусловната любов на хората, защото има Венера в съвпад със Слънце.

Изводи

Слави се нуждае от помощта на качествен екип около себе си, който да го съветва правилно и да му дава заряд върху замисленото.

Той е убедителен в говоренето и печели голяма аудитория.

Дълбоко в душата си е справедлив и свободолюбив. Ако влезе в политиката, тя няма да го промени като характер. Остава достъпен. Политическите партии имат основание да се страхуват, ако реши да се кандидатира.