Побеснели роми пребиха зверски баща и син в заведение в Средец. Екшънът се разиграл в увеселителното място, разположено на ул. „Цвятко Радойнов” № 36. Пострадалите са с множество наранявания, съобщава Флагман.
„Най-лошите цигани без причина дойдоха и започнаха да ни бият. Искам случаят да достигне до медиите. Ние сме от Средец, но живеем в Кипър. Прибрахме се и излязохме да се почерпим, а семейството ми преживя нещо ужасно. Нападнаха ни озверели цигани, най-лошите в Средец, занимават се само с кражби и побои. Полицията знае всичко има снимки и ги издирват защото са избягали“, разказва пострадалият баща.

Бандата агресивни мъже от ромски произход нахлули в заведението и влезли в пререкание с клиентите. Спречкването прераснало в сбиване, от което са нанесени множество материални щети.

Мъжете, пострадали при сбиването, са 41-годишният И.С. и синът му – Т.С., 20-годишен. Задържан е 35-годишният Х.Ч. от Средец.

Самоличността на останалите участници в инцидента, както и причините за възникването му, са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Средец.