Флота от пътнически самолети е базирана в международното летище на Лас Вегас, но за тях не е възможно да се купи билет. По тях няма лога на пътнически компании – те са чисто бели с една червена линия – и всички, който се качи на един от тях, е забулен в тотална секретност и мистерия – не се знае нито къде отива, нито с какво точно си изкарва хляба.
Причината самолетите, предимно Boeing 737, да са толкова обвити в мистерия е, че те служат на най-секретната база в САЩ – Зона 51 в Невада, за която любителите на конспиративните теории твърдят, че е склад за безброй извънземни технологии.
 
Те са собственост на ВВС на САЩ и са командвани от частен терминал на летището с името „Златен бряг”, пише Flight Club. Флотилията все пак си има име – „Джанет Еърлайнс”, защото това са им позивните, ползвани от машините, докато са в гражданското въздушно пространство.
 
Когато обаче самолетите се приближат до въздушното пространство над Зона 51 позивните им стават „Кости 58”.
 
Ник Поуп, който е разследвал случай с извънземни за британското правителство, казва, че в базата са базирани – разработват се и се тестват - най-новите военни разработки на армията на САЩ, но едва ли там има извънземни технологии. По думите му, дори и там да е имало извънземни технологии, те отдавна са преместени на още по-тайно място, заради споменаване на Зоната в безброй филми и книги.