„Престъпление от страст“ – това е една от хипотезите за смъртта на Николай Димов, под която се се разбира тиражираното вече „убийство по непредпазливост“. Според сведенията до момента става ясно, че съпругът на Анита Мейзер е бил удушен при екстремен секс. Това е признала самата тя пред разследващите, научи БЛИЦ.
Сексбомбата Анита Мейзер разказала пред разследващите, че задушила съпруга си, без да иска, по време на садо-мазо ласки, разкриха отлично осведомени източници на БЛИЦ. Първоначално тя се уплашила и дала няколко различни версии, а впоследствие признала и обяснила действията си с това, че се уплашила. 

„Уплаших се“ – това е казала тя още вчера и признала какво се е случило. Това, че Димов е бил душен, обаче, не обяснява как се е получила една прободна рана на шията. Ясно е, че е имало асфиксия. Но не е ясно дали прободната рана е нанесена преди или след като е душен Николай. А не е ясно дали вече въобще ще излезе, че е имало прободна рана“, обясниха пред БЛИЦ запознати с казуса, както и с експертизата на съдебните медици. 

Според нашите източници Анита Мейзер измислила версията за двамата познати на Николай, които той срещнал, а след това, че била отишла до магазина и като се върнала мъжа й го нямало в дома им. Както и това, че впоследствие като се събудила го намерила мъртъв на дивана в хола. Ясно е обаче, че тя се е качила с Николай апартамента. Това е лесно доказуемо, защото цялата кооперация е опасана с видеонаблюдение, камери има и в асансьора, както и на етажа на Анита. Освен това до нейния апартамент се стига само с асансьор, за който трябва човек да има чип или да бъде извикан от горе.

Според нашите източници случаят е повече от странен и версията „престъпление от страст“ е твърде удобна. Не е ясно с какво е бил задушен Николай, като сред версиите са – с кабел и свинска опашка.  

Близките на Николай не приемат версията от обясненията на Анита Мейзер. Те споделиха пред БЛИЦ, че двамата с Николай нямали дори интимни отношения от дълго време. Приятели на културиста, запознати доста добре с личния му живот и предпочитанията му, споделиха, че той не си падал по екстремния секс – с връзване и прочее. 

Прокуратурата вече обяви в официално съобщение, че престъплението е разкрито. Подробности ще бъдат изнесени в 15 часа на брифинг.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!