Три различни версии за смъртта на мъжа си Николай Димов е казал Анита Мейзер пред негови роднини, чиито имена БЛИЦ ще спести. В телефонен разговор тя обяснила объркано, че бил застрелян, впоследствие казала, че бил душен с кабели, а след това – че бил обесен.
Вечерта, преди нощта на убийството, Николай Димов е бил на гости в свои роднини, заедно с жена си Анита Мейзер, научи ексклузивно наш репортер. Няколко часа по-късно варненската сексбомба се обадила в полицията и казала, че съпругът й лежи убит, целият в кръв на дивана в хола на луксозния й мезонет. През целия ден Анита Мейзер упорито на вдига телефона си, който вече е изключен. БЛИЦ обаче предоставя на читателите си разказа й пред роднини на Николай, за това, какво се е случило през фаталната нощ:
 
Анита и Николай са били на гости на родина на културиста. Останали там до към 23:30 часа, след което си заминали. Николай искал да тръгват, защото бил уморен, а също така го наболявала татуировка, която си бил направил предния ден. Няколко часа след това близките на Николай били шокирани от трагичната новина – рано сутринта полицаи ги потърсили в дома им й казали, че Димов е жертва на тежко престъпление. Според източници на БЛИЦ Анита Мейзер не потърсила никой от родините му, наложили са те да й звънят.
 
Тя разказала пред тях, че като стигнали до дома й на Почивка, Николай видял двама свои познати, които били седнали в заведение, намиращо се непосредствено до входа на луксозната кооперация. Той бил спрял да говори с двама познати, тя не ги била видяла, защото й било лошо. А въобще снощи не е беше лошо – свидетелстват роднини на Никола. И как така се чудят не ги е видяла.
 
Според разказаното Мейзер, Николай отишъл при тях и протекъл диалог: „О, брат! Как си“ и запознали да се прегрръщат. Познатите на Николай му казали, че искат да се видят и му предложили да излязат. Той им отговорил, че няма проблем, само трябва да отиде да се преоблече и слиза долу. Те го попитали дали има цигари, а той им казал, че не пуши (всеизвестно е, че Николай Димов бе непушач, както и това, че не употребяваше алкохол – б. а.)

След това Димов се качил горе, заедно с Анита Мейзер. Според разказаното от нея, той видял, че няма тоалетна хартия, нахокал я, и я пратил да купи, както и „цигари за момчетата“. Също по нейните думи – тя се била бавила „поне час и половина, след което се прибрала, но Николай го нямало“. Това станало някъде към 1:30 часа. Тя си легнала да спи, но по някое време се събудила и видяла съпруга си да лежи на дивана в хола. Отишла до тоалетната и си легнала отново. Събудила се малко по-късно и видяла, че Николай лежи целият в кръв на дивана.
 
Пред роднините му казала по телефона, че бил застрелян, след това, че бил душен с кабели, а накрая – че бил обесен. От медиите те разбрали, че всъщност е бил заклан. Така или иначе – към момента няма официална информация как е бил умъртвен Николай Димов. Според информация на БЛИЦ – в момента патоанатомите извършват аутопсия. Тя ще даде конкретни отговори на много въпроси. Но към момента редица питанки и неясноти нямат ясен отговор. Роднините на Николай, например, се чудят как така Анита Мейзер казва, че „не видяла добре двамата познати“ на мъжа си. Като причина тя изтъкнала, това, че ей било лошо, а според тях – вечерта нищо й нямало. Другият притеснителен момент в разказа й е този, че според обясненията й, Николай искал да се къпе и да излиза, а те са на мнение, че бил твърде уморен, а и освен това го боляло и мястото на прясната татуировката и именно заради не смятал да взема душ. Особено притеснително за родините на културиста е това, че Анита им е казала няколко различни версии за причината за смъртта.

Според роднините на Николай, е немислимо той да е бил вързан и заклан. "Беше изключително здрав и способен в бойните изкуства. Биеше се спокойно срещи четирима! Канеха го в щатите да участва в ММА боеве, но не се съгласи заради майка си. Няма начин да се остави да го вържат. Според нас е бил упоен", категорични са доверени източници на БЛИЦ.
 
Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ
 
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА УБИЙСТВОТО НА НИКОЛАЙ ДИМОВ, А ВСИЧКО СВЪРЗАНО С НЕГО И АНИТА МЕЙЗЕР, ТЕХНИТЕ ОТНОШЕНИЯ, НЕПОДОЗИРАНИ ДО МОМЕНТА СКАНДАЛНИ ФАКТИ, КАКТО И ХИПОТЕЗИТЕ ЗА УБИЙСТВОТО – ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК „ШОУ“!