Нелепата смърт на 32-годишната Александрина, служителка в Пътни такси на ГКПП-Кулата, вчера около 03.00 часа, потресе хората в Кресна, откъдето е младата жена. Хората говорят какво ли не за трагедията на пътя сполетяла младата жена, за къде е бързала Сашка, шофирала с бясна скорост към Сандански през нощта, пише struma.com.
Александрина загина след пътно произшествие край петричкото село Чучулигово. Мерцедесът и се въртял и удрял в крайпътни дървета, от ударите младата жена изхвърчала извън колата на пътното платно и издъхнала на място.

Час по-късно хора от случайно минаващ автомобил, съобщили за инцидент на пътя. Трупът на Александрина е намерен изхвръкнал на метри от колата и. Според съдебния лекар смъртта е настъпила около 03.-30 часа през. Един час след това тя е намерена. Трагедията бързо се разнесе от уста на уста . В Кресна всички познават Сашка, която наскоро си направила апартамент в къщата на баба си и живяла при нея. Никой не могъл да повярва на случилото се. Смъртта и обаче отключи куп въпроси. Във фаталната нощ Александрина била на работа в "Пътни такси". Нощните смени започват в 20 часа вечерта и свършват в 8 сутринта.

Произшествието е станало около 03.30 часа ,което означава ,че тя е била все още на работа. Къде е тръгнала, защо е напуснала работното си място и защо е карала като бясна по трасето. Къде са били колегите и и как никой не е забелязал, че тя не е на поста си. Според нейни колеги, Александра не се е обадила на никого , че и се налага да излезе. Според една от версиите е пътувала за Сандански, кой я е извикал обаче не е ясно.

Тези, които я познават твърдят, че е имала приятели в Сандански. Огледът на местопроизшествието, експертизите на разследващите, говорят, че момичето е карало много бързо в тъмнината. Няма следи от друг автомобил, или друго присъствие. Всякакви съмнения за чужда намеса в катастрофата са отхвърлени. Със сигурност е установено , че младата жена е карала изключително бързо. Бързала е за някъде.

Не е успяла да овладее колата си и е станало произшествието. Черната новина заварила любимата и баба на двора в къщата в Кресна, жената буквално разтърсила града с писъците си. Страшна трагедия, прекрасно момиче, казват всички ,които я познават. Днес и колегите и в пътни такси бяха безмълвни ...... Недоумяват какво се случи с Александрина, кой или какво я дръпна към бездната ....! ?