Денят ви гарантира поставянето на основите на нов отличен етап от живота ви. Въпреки това не лягайте само на тази кълка, ами положете максимални усилия за своята реализация!

ОВЕН

Успех чрез партньорство

Ще действате, съобразявайки се преди всичко със себе си и по-малко с останалите.


Нееднозначен ден, през който са възможни всякакви изкушения. Ако не позволите на емоциите да определят поведението ви. До успешна реализация на деловите си цели ще достигнете чрез партньорство. Взаимодействието ви с някого освен, че ще е печелившо, ще ви предпази от ударите, които вашите врагове са готови да ви нанесат. 

ТЕЛЕЦ

Успех и надеждно начало

Време е да се стреснете за здравето си. Тоест не го пренебрегвайте и обърнете навреме внимание на възможните болестни симптоми. Всяко общуване, запознанства и колективна работа през днешния труден ден се понасят зле и могат да имат негативни последствия.  Доста благоприятен ден, който освен че е успешен, подчертава че следващите четири месеца ще плодотворни за реализация на целите ви. 

БЛИЗНАЦИ

Действайте честно, за да успеете

Не се поддавайте на лоши настроения, овладейте положението. Днес по-добре владейте нагласата ви да осъждате чуждите грешки, без да отчитате своите, за да избегнете разочарования. Неделя е плодотворна за реализация на лични цели, но като цялостно влияние ще е доста напрегнат поради липса на успех в осъществяването на целите. 

РАК

Провокативни влияния

Плановете ви са наистина амбициозни, но за да ги осъществите, ще трябва да намерите хора, които да ви подкрепят. Възможните затруднения през днешния ден ще създават повече напрежение около вас. Съдбовното влияние през този ден не е благоприятно за Раците и безусловно ще предизвика проблеми и неприятности на онези, които не се съобразят с обстоятелствата.

ЛЪВ

Проявете категоричност

Очаква ви сравнително спокоен ден. Отдавна плануваните покупки е добре да почакат. Следвайки финансовите си цели, ще дадете ход на нов проект, с работата по който ще постигнат очакваните реализации.Препоръката към Лъвовете за днес е – проявете категоричност! Демонстрирате ли неустановеност, сменяте ли подхода за реализацията на целите си, и действате ли чрез лъжи и хитрост, едва ли ще осъществите намеренията си. 

ДЕВА

Необходим ви е здрав съюз

Днес най-вероятно ще предпочетете да си останете вкъщи и да свършите всичко онова, което отлагате от дълго време. С творчески идеи и практични действия ще поставите основите на нещо ново в личен и професионален план. Тъй като ситуацията в обществените среди е доста нестабилна за вас и определено създава проблеми, сега се нуждаете от надеждно съдружие.

ВЕЗНИ

Разгръщат се промени

Ако в обкръжението ви днес има личност, която ви натоварва с присъствието си, ще се наложи да я изтърпите. Насочете вниманието си към самостоятелните занимания и насърчете творческата си мисъл. Много напрегнат ден, създаващ твърде неприятни усещания за Везните. Видно е, че в момента динамичното действие на много мощни сили ще парализира реализацията на целите ви. 

СКОРПИОН

Бъдете търпеливи

Основателно ще поставите личните си предпочитания днес на първо място, като се погрижите за нуждите си. Много от вас днес ще продължат да работят върху професионални и други задачи, чиято срочност не търпи отлагане. И Скорпионите навлизат в етап характерен с промени.  За отбелязване е, че личните ви позиции са силни и стабилни, което не може да се каже за служебните. 

СТРЕЛЕЦ

Възникват проблеми

Прекалено критични сте към всяка нова информация и това ви създава много излишни притеснения.Денят ви ще е натоварен и в много отношения ще се създават предпоставки за конфликти и недоразумения. Този ден трябва да ни донесе успех по въпроси от лично и делово естество, но е голяма вероятността да се получи тъкмо обратното поради нечие вероломство насочено срещу вас. 

КОЗИРОГ

Очертават се неприятности

Нужни са компромиси, ако искате делата ви да се развиват добре. Денят е подходящ за уединение и по-спокойни занимания в семейството. Много нервен ден, който подчертава невъзможността да се освободите от неприятни и затормозяващи обстоятелства и ситуации. Ще е по-добре да се откажете за момента от подобна идея, и да съсредоточите вниманието си върху защитата от проблеми. 

ВОДОЛЕЙ

Ярки затруднения

Няма да ви липсват предизвикателства, но приемайки ги, ще повишите шанса си да подобрите финансите си. Овладените емоции и чувства ще ви предпазят от изкушения, конфликти и други. Трудна неделя, характерна с много напрежение и остри сблъсъци с противниците. Не сте напълно лишени от възможности да прокарате целите си, но това може да се получи само в условията на значителна гъвкавост от ваша страна. 

РИБИ 

Труден ден

Спокоен ден очаква повечето от вас. Имате възможността наистина да си починете, ако оставите настрана вмешателството в решенията на другите. Приемайте предизвикателствата и не се страхувайте от трудностите. През този ден Рибите трябва да са внимателни във всичко! Пазете се от сладкодумници, които са специалисти по омайването.