Абсурдно атрактивното плажно зайче Девън Бръгман е бикини императрица и инстаграм звезда с 1,3 млн. последователи във виртуалното пространство. Тя е смятана за една от най-влиятелните млади жени в интернет и е описвана като “ювелирно постижение на еволюцията, което пласира грациозното си тяло в авангарда на новите медии и използва социалните платформа и приложения, за да капитализира върху най-голямата си страст - бикините.”
Девън притежава прекрасен тен, продукт на живот, преминал по по-добрите места на Западното крайбрежие и вулканичния остров Мауи, който е вторият най-голям на Хаваите, пише "Труд". Бръгман работи като модел от 18-годишна и има профил в инстагарам, където редовно публикува свои плажни фотографии.




 
С течение на времето тя стига до екзистенциалното проникновение, че много хора искат да я гледат по бикини, и решава да сглоби стройна бизнес концепция върху този прост човешки факт. Заедно със своята приятелка Наташа Оукли Девън прави блог сайта Bikini A Day. Концепцията е болезнено минималистична. Всеки ден двете плажни зайчета от Калифорния позират с различни бикини за сетивното удовлетворение на растящия масив от фенове.


 
Идеята постига поразителен успех. Бръгман митологизира плажния дрескод и участва в създаването на очарователна бикини утопия, основана върху няколко фундаментални цивилизационни ценности: елегантни, стегнати женски тела, пясък с копринено докосване, вода с перфектна температура, изящен, усмихнат слънчев диск, подходящо осветление и ъгли на снимане.


 
Бикините се нуждаят от своите модерни герои, а Девън Бръгман е перфектният пазител на тяхното наследство и изразител на чара и предназначението им. Младата инстаграм звезда не е просто едрогърда плажна старлетка.