Врачанското село Борован потъна в скръб след смъртта на млад човек от селото. Днес от 12.00 часа бе погребението на Иван Босашки, който катастрофира с мотор преди една седмица.
Тогава 30-годишният рокер падна на ул. „Сл. Цанов“ в района на „Кайов мост“ във врачанското село Борован с мотоциклета „Хонда ЦБР 600Ф“, който е на негов приятел, пише BulNews.bg.. 

Инцидентът е станал около 2.30 часа и според полицията Иван е управлявал мотора с много висока скорост, не успял да вземе ляв завой и изхвърчал от пътя.

Още същата нощ мъжът е транспортиран в центъра за спешна медицинска помощ в Бяла Слатина. Лекарите установили, че пострадалият има черепно-мозъчна травма и незабавно е бил транспортиран за лечение във Враца с опасност за живота. Почти веднага след това той бе закаран в София, където въпреки усилията на лекарите, в четвъртък починал.

Трагедията е неописуема, тъй като Иван Босашки остави сираче шестмесечното момиченце Ема. Майката на загиналия мъж работи от 20 години в Испания, а баща му от 10 години е в Австрия. Иван е имал сестра, която работи в София.