Младо момче, работещо в денонощен магазин в центъра на Пловдив, всекидневно дарява с усмивки стотици граждани. Краси Лилов е героят в днешния разказ. Отзивчивостта, с която момчето помага на пазаруващите да изберат най-добрия продукт, далеч надминава всичко описано в длъжностната му характеристика. 
Това не е поредният начумерен служител, който с досада посреща и с облекчение изпраща клиентите. Точно обратното, Краси гледа на камерите, когато някой се приближава до щанда с плодове и зеленчуци и се завтича да помогне с каквото може - подбира най-добрата стока, поставя я в торбички, държи тежкия багаж на купувачите, асистира им при пренасянето.. Но всъщност, най-важното, с което осмисля деня на пловдивчани, е доброто отношение. Мили думи, приветливо посрещане и онази магия, която не може да се опише с думи, но кара всеки да се почувства в сивия ден за миг специален. Да усети себе си значим, обгрижван.

Но колкото и голямо да е това сърце, то си има подвластничка. Младежът признава, че се е влюбил в усмивката на клиентката от пръв поглед. Нейната самоличност остава в тайна, но Краси я описва като естествена, магнетична и впечатляваща. Не може да си я избие от главата. 

Тя винаги си купува банани, обяснява Краси пред TrafficNews.bg, но трудно избира връзка. Аз имам набито око и за жени, и за плодове. Помагам ѝ в избора, а тя винаги се спира на връзката, препоръчана от мен. Това ме прави щастлив, нейната усмивка в отговор на моята. Имах невероятния късмет да я открия във фейсбук и когато дръзнах да ѝ пиша, ѝ отправих предложение винаги да ѝ избирам бананите.

"Дори когато напусна магазина, ще идвам с теб на пазар, за да ти избирам винаги най-доброто ... с грижа за фигурата ти!", пише Краси на клиентката, която се оказала вегетарианец. 

Дали момичето ще се съгласи на това модерно и мило предложение, остава загадка, но е сигурно, че в момента похапва банани, грижливо подбрани от Краси.