Всеки то нас понякога си е мечтаел да може да вижда в бъдещето. Е, някои твърдят, че го умеят, а други се позовават на звездите. Ако и вие искате да знаете какво ви очаква тази събота, то прочетете хороскопа за днес.
Овен 21 март – 20 април
 
Един от критичните и опасни дни в месеца, в който хората се суетят, хабят енергия в празни приказки и скандали, позволяват на клюката да влезе в дома и личните им отношения и да ги раздели на лагери. Въздържайте се от активна дейност, особено ако ще се наложи работа в екип и определен тип съвместни инициативи. Днес всеки дърпа чергата към себе си, изтъква личните си достойнства и предимства и не е склонен да прави отстъпки. Като капак властва и един груб материализъм, който ще ви накара и евтиното да платите скъпо.
 
Телец 21 април – 20 май
 
От днес до 7 октомври планетата на бизнес контактите и търговската инициатива Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Девата. Използвайте това време за уреждане на нови договори и търговски споразумения. Днешният ден изисква работа на свой терен и разговори само на четири очи. Желателно е да посетите капацитети в областта, в която смятате да се внедрите и да започнете определен тип делови отношения. Денят изисква трезва оценка на реалността, на собствените сили и възможности. Не избързвайте.
 
Близнаци 21 май – 21 юни
 
Ден за работа, но в съвсем ограничен кръг. Каквото свършите сами ще ви носи късмет и радост, а каквото решите да споделите с околните или да им наложите мнението си ще излезе от контрол и ще ви качи кръвното. Ден на провокации при публични изяви. Лесно може да се провокира агресията на тълпата. Не планирайте срещи с екипа си, търсете уединението и релакса, както и възможността да поговорите насаме с човек, чиито знания и възможности уважавате и от чиито съвети се нуждаете. Бъдете избирателни във връзките си.
 
Рак 22 юни - 21 юли
 
Ден на голямата емоция, на големите амбиции и желанието за показност, което може да се спука като сапунен мехур. Срещите ви ще са белязани с невъздържаност, може да се очакват скандали и разправии по незначителни поводи. Не си и помисляйте да говорите сериозно за работа, пари или разделяне на имоти. Ще се изпокарате с роднини и ще влезете в преразход на сили, време и чувства. Лесно обиждаме и ни обиждат. Сякаш дипломатичността е забравена. Тенденцията е всеки да слуша само себе си и да се надвиква с околните.
 
Лъв 22 юли – 22 август
 
Не се препоръчват сериозни занимания и водене на важни за бъдещето ви преговори. Денят е критичен за общуването както на високо, така и на ниско ниво. Страстите ще попречат на разумните доводи и разговори. Добре е да се търсят консултации със специалисти, да се посетят капацитети в интересуващата ви област и да не се спори с тях, ако искате да получите точен и правилен съвет. Сложете край на губещи връзки и до новолунието  разчистете терена. Ориентирайте се и към прочистваща диета от утре.
 
Дева 23 август – 22 септември
 
От днес до 7 октомври планетата на бизнесконтактите и търговската инициатива Меркурий ще дефилира в Дева, ще ви помага да направите силни ходове на работното място и да се внедрите в престижна среда. Този ден изисква максимално уединение, отказ да се дават информации на хора, които могат да спекулират с тях и да ги използват за лична облага. Не се включвайте в общия информационен поток, където и важни за вас сведения могат да изтекат. Планирайте новите си инициативи в тесен кръг.
 
Везни 23 септември – 22 октомври
 
Наострете слух. Днес по различни канали ще получите необходимата ви информация и то без да плащате или да се стараете особено. Чуждата приказливост, желанието да се похвалиш и изтъкнеш ще работят във ваш интерес. Околните губят енергия в празни приказки, но за вас всяко зрънце информация ще е важно и ще допълни пъзела на личната ви амбиция. Потърсете и точен съвет от капацитет, след като в общи линии сте си изяснили нещата. Не се поддавайте на провокации, дори и да ви отправят критика.
 
Скорпион 23 октомври - 22 ноември
 
Ще получите изпреварващо и преди другите сведения и информации, които ще помогнат утре да направите важна крачка напред, да започнете нова дейност, работа и лична връзка. Включвайте се само като страничен наблюдател към разговорите на околните. Не влизайте в спорове. Ще си навлечете неприятности и ще загубите възможността да слушате и контролирате и двете страни. Имате шансове за печалба като арбитър между двама или две мнения. За утре планирайте силен и важен ход, който ще донесе късмет и пари.
 
Стрелец 23 ноември - 21 декември
 
Рисков ден особено за родените в третата декада. Луната от Близнаци е противопоставена на Сатурн от Стрелец. Тълпата е неуправляема. Не се включвайте в колективни инициативи. Търсете уединение и работете самостоятелно. Всичко, което направите в комбина с някого ще обърка плановете ви. Ден на напразно суетене, на взаимни обвинения кой какво не е свършил и какво е могъл да свърши. Така лесно се стига до преразход на сили, чувства и пари. Не се опитвайте да се доказвате. Ще ви е трудно при публични изяви, ще ви критикуват.
 
Козирог 22 декември – 20 януари
 
Ден за активен отдих. Не се препоръчва амбициозна работа в група, която не познавате или не сте овладели като енергия и потенциал. Ще настане разнобой на интереси и мнения. Някъде ще се стигне до скандали, които ще се разрастват и в следващите два дни ще попречат на личната ви активност и намерения да тръгнете в определена посока. Препоръчва се пост и въздържание, като второто е по-важно. Сега е момента да се прекратят вредни и разболяващи връзки. Денят изисква и налага инвентаризация, разпределя роли и пари.
 
Водолей 21 януари – 19 февруари
 
Бъдете икономични при всякакви дела свързани с енергийна загуба. В този ден не се препоръчва да влизате в спорове, да се включвате в политически или социални дебати и да разменяте провокиращи реплики. Може да се наложи да играете ролята на арбитър. Не взимайте страна, дори и нечие мнение да е синхронно с вашето. Днес никой на никого не вярва и не е склонен да се откаже от илюзиите си. Стремете се към обективност и гледайте с по-голям реализъм на връзките си. Сънищата се пророчески и показват къде и в какво величаем себе си.
 
Риби 20 февруари – 20 март
 
Рисков ден за тези, които оказват натиск над чуждото мнение или провокират избора на близки и колеги. Критичен ден в общуването. Скандалите пламват само от една накриво казана дума, а ако се излее поток от обиди нещата ще стигнат до раздели. Съветът е да отлагате за следващите два дни всички важни разговори и преговори, от които очаквате постигане на взаимно изгодни договори и условия. Днес сте слаби и лесно провокируеми. Оттеглете се от активна обществена и социална дейност. Утре ще реализирате максимални ползи.

Източник: Неда Иванова, в. Монитор