Тежки времена настанаха и за Златка Райкова, пише HotArena. Силиконовата красавица яко е скъсала джоба и няма пари да си плати дори посещенията във фитнес залата. Близки до Райкова издадоха, че тя е ударила дъното не само във финансово отношение. Плеймейтката стигнала до там, че да се предлага на фитнес инструктора си.
Сделката била проста, Златка прави реклама на залата на страницата си във фейсбук, а той я пуска на аванта да си тренира на воля. Изненадата й обаче била огромна, когато тренерът я попарил като с вряла вода и отказал офертата. 



От доста време Райкова няма мъж до себе си. Свикнала да я издържат, сега й се налага да оцелява ден за ден и да разчита на помощта на случайни мераклии, които евентуално могат да се сетят за нея и доброто старо време. 

Въпреки отказа Златка не спира да залива стената си във фейсбук с кадри от тренировките си. На последните снимки тя е облечена със супер секси екипче. "Тази жена няма умора. Спортува без почивка часове наред и си тръгва мокра до кости, но пък и резултатите са видни", цъкат с език в тузарскияфитнес в столичен квартал. 



Дамите обаче не пропускат да й намерят кусур и са категорични, че Златка се облича прекалено предизвикателно на тренировки и отддалеч личало, че стилът й е на родна плеймейтка.