От "Слънчев бряг" излязоха с ново опровержение на прокуратурата, че има изнасилено дете в района на "Какао Бийч".

Публикуваме го без редакция:

Уважаеми, колеги, по повод разпространено изявление от Бургаската прокуратура, с което се потвърждава инцидент с изнасилено 14-годишно момиче в района на дискотека "Какао Бийч", отново и категорично заявяваме, че информацията не отговаря на истината. Такъв инцидент до "Какао Бийч" и изобщо в концесионната територия на Южния плаж НЯМА.

Бяхме принудени да извършим собствено проучване и установихме, че действително РУП Несебър работи по жалба за изнасилване. Инцидентът обаче е станал далеч от "Какао бийч" и извън концесионната територия на Южния плаж, чиято граница се явява реката. Точното място, на което е извършено това зверско престъпление е от другата страна на реката, близо до станцията на Министерски съвет в неохраняема зона на плажната ивица, която повтаряме е извън концесията на Южен плаж.

Въпросната зона е известна като "Нудисткия плаж" и е изключително рискова, именно поради факта, че не се стопанисва от никого. Остро възразяваме срещу некоректно поднесеното описание на мястото, на което се е случил инцидента и цитирането на "Какао бийч" като най-близко заведение, което не отговаря на истината. Отново призоваваме медиите за коректно и точно отразяване на фактите.