Трансформацията на Нанали Кинг – майка на 6 деца, наближаваща 50 години, потресе цяла Великобритания. С помощта на диетите жената успя да свали 100 килограма и вече тежи 60. А с помощта на пластичната хирургия увеличи гърдите си и се превърна в модел.
Съвсем доскоро Натали тежала 160 кг и отлично знаела, че не може да привлече погледа на нито един мъж. Сега обаче е убедена, че кариерата на модел й е в кърпа вързана, тъй като вече има перфектно тяло. А след като изрусила косата си и си направила гръдни импланти, вече по нищо не се различава от красавиците, които се появяват на страниците на гланцираните списания, съобщи MedikForum.


 
Реших да си увелича гърдите, защото исках отново да се върна към нормалния начин на живот, казва 47-годишната Натали. Тя признава, че дълги години не се е гримирала, а косата й е била вързана на конска опашка. Дори не обръщала внимание на дрехите си.


 
Натали мечтала да стане модел още като девойка и дори опитвала да пробие в няколко лондонски модни агенции. Но забременяла, когато била на 18 и й се наложило да се откаже от кариерата. След раждането на всяко едно от децата теглото й нараствало все повече и повече, а увереността й спадала. Преломният момент дошъл, когато лекарите я предупредили, че ако не отслабне, ще получи инфаркт.


 
Затова Натали решила да се подложи на диета. Голяма помощ й оказал в този период нейният съпруг. Сам той счита себе си за най-щастливия мъж на света заради трансформацията, която претърпяла съпругата му.
 
Превод и редакция: БЛИЦ