Жена, която вложи цяло състояние, за да увеличи бюста си, сега търси пластичен хирург, който да намали разстоянието между двете й гърди. Кенди натъпкала 2,5 кубика силикон в бюста си, но животът й доста се усложнил след това.
Англичанката достигнала до това рекордно количество, като вкарвала силикон няколко пъти в гърдите си. Тя успяла да стане много популярна в интернет и дори добре заработвала. Обаче се оказало, че да се носят такива тежести, не е лесно. Кенди признава, че с усилие изпълнява дори обичайните си задължения.

Наскоро при участието си в популярно телевизионно предаване тя разказа за неволите си и потърси помощта на хирург. Тя подчерта, че не иска да намалява размера на гърдите си, а само разстоянието между тях. Като причина изтъкна факта, че не иска да разочарова хилядите си почитатели в интернет, съобщи MedikForum.


 
При първото увеличение на гърдите си тя получила много предложения за работа и привлякла вниманието на голяма част от представителите на силния пол. Затова си направила втора операция, а после и трета.


 
Дори не съм си представяла, че големият бюст може да се окаже такъв фетиш, твърди Кенди. Но и признава, че когато след третата операция се събудила от упойката, установила, че гърдите й са невероятно тежки. Те я дърпали надолу, а ключицата й била в непрекъснато напрежение. Трудно ми беше дори да се обличам, признава моделката.

Превод и редакция: БЛИЦ