Последен ден преди дългата лятна ваканция в парламента. Всички присъстващи в пленарна зала народни представители бяха усмихнати до уши, а приповдигнатото им настроение се усещаше от всички журналисти. Шеги, закачки и пожелания за страхотна почивка се чуваха от всички краища на залата.
Председателката на Народното събрание Цецка Цачева отново бе безкрайно стилна. Тя не спираше да се шегува с колегата си от ГЕРБ Цветан Цветанов, с който дълго време обсъждаха различни теми.
 
 
Георги Касабов от Патриотичния фронт пък не пропусна да се похвали с пришивката от вътрешната страна на яката си. Родолюбецът бе пришил българското знаме и смело го показваше на колегите си в парламентарната зала, които го гледаха в захлас.
 

Други пък вече се бяха размечтали за лятната си ваканция и търсеха из интернет какво точно да правят. Един от народните представители разглеждаше кемпери. Знае се обаче че те са много скъпи, но явно депутатът е преценил, че може да си позволи този лукс.
 

Все пак последният работен ден не премина само в шеги и закачки. Работа се вършеше. От трибуната на Народното събрание се изказа и Веселин Марешки. Той говори за цените на горивата в страната.