Бизнесът много се асоциира с планетата Юпитер, която може да нараства. Ако служим на хората, Юпитер ще дава повече, това е важно послание за бизнеса. Това заяви богословеният от Далай Лама Гал Сасон в "На кафе".
Цялата следваща 2017 година ще е година на правосъдието. Бизнесмените трябва да разчитат на честност и партньорство, за да имат благоденствие, посочи той.

От 30 август до 22 септември имаме ретрограден Меркурий. От 15 декември до 7 януари 2017 г. също. През тези периоди е трудно за маркетинг, компютри, начинания, не е добре да се подписват договори. Не е добре да се започва нов бизнес, да не се купуват нови компютри. По това време трябва да се продава, да се развалят съдружия и да се освобождават хора от работа.

В тези периоди обаче, ако трябва да се подпише нещо, затворете си очите, вдишайте бавно три пъти и се обърнете към вселената, че ако всичко е наред, ще дадете 8% за благотворителност, защото числото 8 е чилото на Меркурий, посъветва Сасон.

Хороскоп за следващата седмица

Понеделник – управител е Луната, лекуване, всичко, свързано с ресторанти и недвижими имоти. Добър период за тези дейности.
Вторник – това е период на създаване, на агресивност.
Сряда е прекрасен ден за бизнес, комуникации, реклами, писане, свързване.
Четвъртък – вървят пътувания, учение, публикуване, но трябва да сме любезни.
Петък е ден за любов.
Събота е време за бизнеси, които искаме да продължим във времето.

През следващата седмица има новолуние и е добре да започнем нещо ново. Но трябва да започнете новото на деня точно след новолунието, а не по време на затъмнението. Когато луната е пълна, трябва да си починете и след това да редактирате, да дооформите начинанието си.

Сатурн е планета, която кара нещата да се случват. Ако имате скептичен инвеститор, трябва да си наистна ентусиазиран, за да го убедиш. Сатурн дава обещания, но често отказва. Например в момента в картата на България Сатурн е в дома на общностите. Ако се направи правилното нещо, ако се предефинират нещата, Сатурн ще ти помогне да постигнеш целта си, посочи Сасон. В момента Сатурн е в пети дом – на силата и творчеството, в хороскопа на ЕС. Евросъюзът е роден в период на ретрограден Меркурий, което създава проблеми. Трябвало е да се изчака малко.