Вероятно всеки от нас е свикнал с интерфейса на Android, тъй като това е най-популярната платформа за смартфони и таблети, като също така дори на хора, които никога не са имали устройство с нея бързо и лесно да започнат да използват всичките ѝ функции, пише digital.bg.
Независимо колко богат е вашия опит никога не е излишно да научите някой нов трик как да работите по-лесно със своята джаджа с Android и сега Google стартираха нов интересен проект именно с тази цел. Oт компанията са разработили допълнителна секция в официалния уеб сайт на платформата, която се казва "Тips And Tricks" и с нея можете да извлечете пълния потенциал от вашето устройство, предаде BGR.
 
Съдържанието в нея е разделено в осем различни категории, обхващащи всеки аспект от работата на смартфона или таблета ви и сред тях са: "Featured", "Privacy & Settings", "Voice", "Camera and Photo", "Battery", "Customization", "More Apps" и "Settings". Всяка една включва допълнително меню, в което ще откриете множество полезни съвети и трикове, като така на практика включва всичко, което трябва да знаете за Android.Информацията се показва под формата на интерактивни карти, в които са публикувани различни проблеми и стъпките, с които максимално бързо да ги отстраните. 
 
Успоредно с това в тях има и "Learn More" раздел показващ допълнителен прозорец с още повече информация за функционалността, от която се интересувате. Така няма да ви се налага да ровите в интернет или да търсите други източници, тъй като директно от този уеб сайт можете да откриете цялата информация, която ви трябва.