Момиче на 6 години спаси двете си по-малкото си братче от пожар, след като в дома им лумна огън - след това се върнало обратно, за да спаси другите си две братчета и майка си, пише metro.co.uk.
Героинята Келси Дейвис се събудила първа и разбрала, че пламъци са обзели дома им в Алтвен, южен Уелс. След като изтичала до прозореца да извика за помощ, тя взела 11-месечния Андрю и го изнесла навън, подавайки го на съсед. След това шестгодишното момиче се върнало в горящия апартамент, за да помогне на майка си - 28-годишната Джени, тригодишния Рили и четиригодишния Джак, които все още били вътре. За съжаление не успяла да стигне до брат си Джак, който бил в своята спалня, най-близо до огъня и загинал в пламъците.

Рили е бил спасен от пожарникари малко преди това. Двама съседи също се опитали да влезнат в горящия апартамент, но огънят вече се е бил разгорял и жегата е била непоносима.След това четиримата оцелели били изпратени до болницата Мористън в Суонзи с дихателни проблеми, които не били животозастрашаващи. 

Превод: БЛИЦ