Венелин Петков най-после е готов да стане баща, издават негови близки. Шефът на новините по bTV тази година ще чукне 44 години, но доскоро не си представяше да дундурка бебе. Петков се славеше сред колегите си като болен кариерист, ала откакто се загаджи с красивата спортна журналистка Николета Маданска, тотално е сменил приоритетите си, пише в. „Уикенд”.
Според запознати Венелин вече се замислял за собствено жилище и дори предложил на Николета да живеят заедно. Следващата стъпка била да си направят бебе.

Петков имаше дългогодишна връзка с колежката си Гена Трайкова, но така и не пожела да има дете от нея. Навремето дори се носеха слухове, че я е принудил да направи аборт, тъй като едно бебе щяло да попречи на кариерата му в телевизията. Тогава Венелин изобщо не се виждал като баща и имал други планове за бъдещето си. с напредването на годините обаче все по-често се замислял за семейство и деца. Омръзнало му да се прибира сам в празния му апартамент, без да има с кого да сподели мислите, чувствата и преживяванията си. 

„По едно време даже спеше в нюзрума. Толкова беше отдаден на професията си, че нищо не го интересуваше. Нямаше никакъв личен живот”, издават колеги на Петков.

Всичко това продължило до момента, в който Николета се появила като ярък лъч светлина в сивото ежедневие на Венелин.  Той бил толкова зажаднял за женска ласка, че без колебание се хвърлил в обятията й. Тя все пак се възползвала максимално от високия му пост в bTV и така се уредила със собствено телевизионно предаване, освен това стана водеща на централната емисия спортни новини.

Хората от обкръжението на Венелин издават, че близо половин година след началото на връзката с Николета той вече е готов за следващата стъпка – да създаде семейство с нея.