Красавецът Лео избяга от кошмара на обсебващата любов на Жена Бергендорф и се завърна на сцената като солист на група „Максимус”. Дипломираният класически балетист Леандер Франсиско Янес, известен като Лео, вече се чувства сбободен да радва десетките си фенки, особено тези, плажуващи по бреговете на родното ни Черноморие, където има многобройни участия с момчетата от бандата на Айвън, пише в. „Уикенд”.
Неговото име нашумя покрай скандалната певица Жана Бергендорф, която през последните четири години бе завладяла сърцето му. Двамата бяха неразделни. Влюбеният Лео не отказваше нито една прищявка на певицата. Гордо изтърпяваше капризите й, сцените на ревност, безумни пиянски изпълнения и какво ли не още.

Запознати с връзката им издават, че нещата между двамата се обтегнали до краен предел заради измислиците, с които Жана засипала младежа. Тя постоянно го врънкала за дребни услуги, настоявала нонстоп да бъде до нея и по този начин го лишавала от собствена кариера.

Лео решил да скъса синджира на обсебващата любов и отпрашил към морето. Там се присъединил към балетната формация на Иван Иванов – Айвън, който го приел повече от приятелски. Щом научила, че почва работа, Бергендорф веднага набрала мобилния му номер и излъгала, че е бременна. Споделила, че е в третия месец, но досега мълчала от суеверие. Лъжата й не хванала дикиш. Лео отсякъл, че не е възможно да е бременна от него, защото бил взел мерки и тя знаела много добре това. Айвън пък се засмял и казал, че Жана все повече започва да му прилича на Ейми Уайнхаус.

Опитите й да го оплете за пореден път в мрежите си ударил на камък. Последвала серия от телефонен терор, който в крайна сметка бил прекратен от самата певица.

Лео бил изключително доволен от решението й да се оттегли, защото така получавал шанс да живее своя собствен живот, а не нейния.