"Преживях страхотен кошмар в "Сити Клиник" преди малко. Едва не убиха майка ми в тази болница". Това разкри пред БЛИЦ Силвия Терзийска, чиято майка е трябвало да се подложи на ядрено-магнитен резонанс, тъй като е със заболяване Паркинсон. Потресената жена разказа пред медията ни за ужасен инцидент, който едва не погубил майка й Петяна Терзийска.
"Заедно с баща ми доведохме майка ми в болницата, за да й направят ядрено-магнитен резонанс, тъй като тя е със заболяване Паркинсон от 15-20 години и се наложи да направим това изследване. За целта дойдохме в "Сити Клиник", като мислихме, че е една от най-добрите клиники. Дойде нейният ред за изследването. Тя бе на инвалиден стол, който получихме от самото болнично заведение, тъй като тя не може да се придвижва сама. 

Лекарите я вкараха заедно със стола в стаята за изследвания, непосредствено до ядрено-магнитния резонанс, при което магнитът привлече със силен тласък количката, тя се огъна и се залепи за уреда. Майка ми падна от количката вследствие на удара. Слава богу, че й беше вдигната ръката, защото можеше ядрено-магнитният резонанс да пререже ръката й", разказва Силвия. 

"Ръководството на болницата ми каза, че мога да ги съдя, тъй като съм си била в правото. Това и смятам да направя, защото майка ми можеше да почине от небрежество и глупост. Отиваме в болница, за да ни помогнат, а щяха да ни убият", припомня си с ужас г-жа Терзийска пред медията ни.