Човек на Митьо Очите е пребил миската Мариана Маринова в Слънчев бряг. Става въпрос за боксьора Димитър Харалампиев - Рочата, който от години е познат на бургаската полиция, съобщава "Уикенд".
В началото на месеца му бяха повдигнати обвинения в съда, след като едва не се натресе на патрулка, а после опита да нападне с мачете полицаите в нея.

В Бургас се говори, че Рочата има банда, която действа под протекцията на Очите. 26-годишният боксьор трудно сдържа нервите си и именно това често му навлича проблеми с властите, от които успява да се отърве с помощта на добри адвокати. От лютия му нрав обаче си изпатила жестоко Мариана Маринова.

Тя е с 9 години по-възрастна от Рочата, а връзката им е от няколко месеца. Мариана прекарвала голяма част от времето си в неговия дом край морето. Преди няколко дни обаче в Бургас пристигнал ММА боец от Колумбия, който също хвърлил око на родната силиконова красавица. Тя пък от своя страна не му се дърпала много и двамата се отдали на страсти в скъп хотел в Слънчев бряг.

Хитрата Мариана очевидно не си е направила много добре сметката къде слага рога на любимия си, защото се оказало, че той има свои хора във въпросния хотел. Те веднага го информирали къде е жената на сърцето му, с кого е и какво точно прави зад гърба му.

Като разбрал, че Мариана го е направила за смях с колумбийския мачо, Рочата буквално я смлял от бой. Наложило се миската да потърси лекарска помощ в бургаската болница, защото Харалампиев й счупил носа, който е ремонтиран няколко пъти при пластичен хирург и само преди година Маринова твърдяла, че най-накрая го направили така, че да й хареса.

Тя прекарала няколко дни в болницата, като накрая я изписали с превръзка на носа. Тъй като в момента тече дело срещу Харалампиев, той я принудил да каже, че за пореден път е оперирала носа си. Познати на организаторката на конкурса  "Мис Силикон" обаче разкриха истината - че е била жестоко пребита от любовника си. Много от тях бяха заблудени, че въпросният бияч е колумбиецът, с когото си е легнала в хотела в Слънчев бряг. Само най-приближените до Рочата хора знаят, че именно неговите юмруци са обезобразили лицето на Маринова.