Скандалната актриса Линдзи Лоън сама раздуха клюката, че е бременна и едно от първите неща, които направи след това беше да запали цигара. Ако слуховете са верни, 30-годишната звезда от „Гадни момичета” ще дари с наследник руския милионер Егор Тарабасов, съобщава „Ню Йорк Дейли Нюз”.
Мълвата за бременността на Лоън тръгна от нейно съобщение в Туитър: „Трейлър от „Родилни болки” на Линдзи Лоън – бременна съм” и линк със снимки от филма „Родилни болки” от 2009 година с нейно участие.
 
След това актрисата набързо изтри поста.
 


Дни по-късно тя беше заснета на Яхта край бреговете на Сардиния да пуши цигара.
 
Прочулата със скандалните си изцепки, свързани с алкохол, наркотици и дори кражби, Линдзи засега отказва да потвърди дали чака дете. За това, обаче, намекна баща й Майкъл Лоън в свое скорошно интервю.
 
Нейните хора отказват да коментират и друг слух около личния й живот. Наскоро в телевизионно предаване тя намекна, че Тарабасов й изневерява. На следващия ден „Сън” публикува видео, на което Линдзи крещи от балкона на апартамента си в Лондон по своя годеник. Тя го нарече психопат и заяви, че се е опитал да я убие. „Не можеш постоянно да душиш жена и да я спукваш от бой и да мислиш, че всичко е наред. Всички видяха, че ме докосваш. Заснето е. Махай се!”, развика се тогава актрисата.
 
По-късно в Инстаграм тя обясни, че се чувства добре и че съжалява, че е „изложила на показ някои лични неща”.