Труден ден очаква част от зодиите! Работният ден ще бъде добър за Телците, стига да са в добро здраве, а вниманието на Лъвовете е насочено изключително в професионалните и бизнес делата. Вижте вас какво ви очаква!
ОВЕН
За Овните четвъртък е твърде успешен ден. Мнозина от вас имат огромен шанс за намиране на работа. Без никакви притеснения можете да направите сериозна заявка за професионалното си уреждане, ако сте безработни. Финансовите печалби за съжаление не са много сигурни днес за Овните. Възможни са пречки от недоброжелатели.

ТЕЛЕЦ
Вашият работен ден ще бъде добър, стига да сте в добро здраве. За деня е необходимо да се съобразявате само със здравословното си състояние. Повечето от вас ще бъдат действени за контакти и те наистина ще оправдаят надеждите им. В службата си е хубаво да се съобразявате с приятелски съвети, защото мнозина пропускат някои подробности.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците са доста работоспособни днес и могат да се надяват на успех в делата си. На преден план излизат паричните печалби, те се свързват с професионалната ви работа или с контактите, които сте определили за поемане на допълнителни ангажименти. Шансът на всички е изразителен точно в сферата на професионалния живот.

РАК
Твърде благоприятен е четвъртък за Раците. Днес вашият късмет се намесва с пълна сила в дейността ви, чиято реализация е характерна за службата, за контактите и финансовите отношения. Не бива да губите време в излишни спорове, влиянието им е отрицателно и спиращо за вас. Очаквайте новини на работното място.

ЛЪВ
Вниманието на Лъвовете е насочено изключително в професионалните и бизнес делата. Успехът ви съпътства и най-добре е да разчитате единствено на собствените си планове и начини на действие. Възможно е да се сблъскате с някои бъркотии, но само вие сте в състояние да ги оправите. 

ДЕВА
В четвъртък за Дева са валидни и успехите, и загубите. Тази комплицирана ситуация изисква вашето повишено внимание и действия по конкретни дела за деня. Успехите са във финансово отношение и при реализация на някои важни професионални въпроси. Хубаво е да се вслушвате в съветите на роднини и най-близките си приятели.

ВЕЗНИ
За вас четвъртък е много добър. Сполучливо развитие имат срещите ви, както и всички дейности, свързани с административни инстанции. Това не се отнася за бизнесмените, които днес ще имат неприятности с някои служби или с партньорите. Работният ден за повечето Везни ще премине на изключително ниво. Очаквайте изненади и у дома!

СКОРПИОН
Денят за Скорпионите се очертава изключително финансов. Вашите пари днес могат да дойдат по много начини - чрез работа, чрез контакти и дори печалби по неочаквани пътища. Този шанс обаче не ви дава правото за хазартно участие. Други от вас ще получат важни съобщения, които носят добри предложения.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците имат много добър четвъртък, но това не засяга работния ден. В службата си трябва да бъдете много внимателни и прецизни в изпълнението на задачите си. Най-малката грешка може да се окаже добър повод за скандали от страна на началниците. Не е изключено да последва и някаква материална загуба. Отстоявайте правата си, ако ги нарушават тенденциозно.

КОЗИРОГ
Деловият четвъртък е успешен за повечето от Козирог. Те са енергитизирани и делата им ще се радват на добри резултати. Хубаво е бизнесмените да бъдат по-бдителни, защото може да последва заблуждение от страна на вашите партньори. Насочилите се към финансови операции ще имат добри придобивки. Отдайте се на семейството си, което в последните дни сте позагърбили заради работата си.

ВОДОЛЕЙ
Четвъртък носи професионални радости на Водолеите, както и реализация в сферата на финансите. Но мнозина от вас едва ли ще обърнат внимание на тези възможности, които предлага четвъртък, защото днес са изцяло настроени за интимност. Действително тя няма да ви липсва, но случайните контакти са опасни. Някои от вас ще присъстват на някакво тържество, купете подарък.

РИБИ
За Рибите четвъртък ще бъде наситен със служебни ангажименти. Днес притежавате необходимата енергия да се справите с всичко и ще бъдете доволни от свършеното. Едно ново служебно запознанство ще изиграе важна роля за бъдещата ви дейност. За едни от вас то ще бъде причина за нови финансови постъпления. Позволявате си волности в службата, закъснения и отсъствия. Това не се толерира от началниците.