Изневерите са нещо, което мъжкото съсловие признава като скрит спорт. Кръшкането винаги ще се позиционира между футбола и Формула 1, но с една малка подробност - ходенето по тънък лед не е за всеки. Мотивите могат да бъдат най-разнообразни и започват от "Отвори ми се възможност" до "Това е единственият начин да не те убия!".
Излишно е да казваме, че една изневяра не винаги е натоварена с емоционалните заряди и чувства, но за една дама всичко винаги ще бъде лично. В съзнателният си живот, всеки мъж ще изневери поне един път, следователно трябва да споделим някои житейски мъдрости, произлезли от опита и историите, които един приятел ни разказа - ние секс не сме виждали от порно касетата на Памела Андерсън.

Чичо Чарли отдавна е казал, че добрите кръшкачи са тези, които никога не са хващани. А останалите допускат няколко грешки.

Всяко човешко същество носи съвест.

Това означава, че след първото кръшкане ще се върнат всички драми от сапунките, книгите и дори поп-фолк песните. Обикновено започвате да си мислите, че това е краят на света, извършили сте най-зловещият грях, а сте отговорили на един елементарен импулс - няма драма. Изневярата може да чеше егото, да дава това, което липсва у дома и да е просто една крачка до сексуалното разнообразие. Всеки мъжки поглед е изневяра, някои извървяват целия път.

Впечатляването на женски е занимание, в което най-изпечените лъжци печелят

Те говорят много, но казват малко за себе си, запазвайки своята самоличност. Както пчеличките опрашват цветята, така и те изчезват моментално бързо, без да се налага да дават обяснения, телефонни номера и всякакви други подробности за себе си. В ерата на социалните и интернет мрежи е добре дори да измислите фалшиво име - така чичо Зукербърг няма да помогне на психопатката да ви намери толкова бързо.  Когато един мъж е обвързан и разполага с повече от един адрес за посещение, мозъкът започва да играе една много негативна игра на анализация. Коя е по-добрата? Коя прави по-вкусна мусака? Коя има по-големи гърди? Победителят в тази игра не е известен, но губещият винаги ще бъдеш ти. Причината се крие във факта, че твоята избрана може да има качества, които другата няма. Освен това търпи всички твои малоумни изяви и при най-малкото изтичане на информация можеш да се събудиш с ножицата за крилца върху тестисите.

Кръшкането винаги е само задоволяването на нужди

 Ако милото не дава задния двор, а ти си луд фен точно на тези игри. Ако отказва да прави японските очила за дъжд или просто липсва нещо в леглото, тогава разбираме защо действаш така - нормално е. Не трябва да забравяме, че в редакцията живее силната мъжка солидарност.  Една от основните грешки, които мъжът прави, когато реши да слага рогата на любимата, е да промени своето основно отношение. Понякога е агресивен, друг път твърде мил. Това събужда достатъчно съмнения, но всичко приключва, когато изведнъж промениш приоритетите и се окаже, че избраната не е в основата на свободното време. Именно това е една от грешките, които за по-малко от минута могат да унищожат всички шансове за бъдеще и гарантират семейни скандали, унищожено имущество и понякога кастрация.

Само малоумникът игнорира своята партньорка, заради друга вагина

 Поддаването на манипулации от втората цигулка не се допуска и нека не забравяме, че жени има зад всеки ъгъл - мъжете са на изчезване! Най-доброто винаги се запазва на финала, защото е и последният щрих на кръшкача. В един прекрасен момент започвате да забелязвате колко приятен е сексът, радвате се, че е сготвила нещо и къщата е видимо чиста.

Изкушението винаги е епилирано и готово за мръснишките сексуални преживявания, държи копринените чорапи в нощното шкафче, както и вазелина.

Порно актрисите не са толкова добри, колкото нея и сте толкова щастлив, че решавате да останете при нея дългосрочно. Ако изпитате такива чувства, помолете приятел да ви удари 2-3 шамара с крак! Това е единственият шанс да се събудите и да помислите трезво върху ситуацията. Вашето изкушение е далеч от перфектното и преди срещата с вас се подготвя за всичко. През останалото време може да е точно толкова космата, да живее в същата кочина и да има характера на луда крава.

Помислете малко по-трезво, това не е жената, която познавате и тепърва ще откривате нейните малки лудости. 2-часовият маратон ще се редуцира, докато не стигнете до "Оф, айде имам 10 минути и да приключваме!" Красавицата бавно и сигурно еволюира в звяра.