Любов, еманципация или резултат от липсата на казарма? Тези предположения изплуваха в главите на пловдивчани, след като младо момиче подкара колело по улиците на града, а на рампата се бе яхнал гол до кръста младеж. Едни приветстваха смелата девойка, други цъкаха с език и се подиграха на младежа, а трети въздишаха с умиление и се радваха на двойката, пише trafficnews.bg.
Факт е, че в последните няколко десетилетия ценностите са се преобърнали на 180 градуса! Мъжете и жените са сменили ролите си и дамите вече гордо се удрят в гърдите, че са силният пол. Снимката на колоездачката съвсем спокойно може да илюстрира темата и да се използва за реклама на някое феминистко движение!

Снимките обаче могат да бъдат погледнати и през друг ъгъл - романтика край Марица! Двама влюбени просто се забавляват край реката и без да искат, са събрали погледа на десетки пловдивчани.

Можем да направим още десетки догадки - като например, че младежът се е контузил и девойката просто му помага или той не може да кара колело и т.н…  Истината обаче може да е съвсем различна…